«Φωτεινό μου μωρό!» - Η τρυφερή ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού για τα γενέθλια της κόρης της

Καμαρώνει τα παιδιά της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μία ευτυχισμένη μητέρα, η οποία έχει την ευλογία να έχει φέρει 4 παιδιά στον κόσμο! Πιο αναλυτικά, πρόκειται για την Αμαλία, την Αλεξάνδρα, το Μάξιμο από τον πρώτο της γάμο και στη συνέχεια τον μικρό Παναγιώτη, καρπό του έρωτά της με το Βασίλη Κικίλια.

Το γνωστό και καταξιωμένο μοντέλο δε μπορεί να ξεχωρίσει κανένα από τα παιδιά της, σε κάθε περίπτωση όμως, θα της λείπουν οι δύο κόρες της, οι οποίες έχουν μεγαλώσει και έχουν ανοίξει τα φτερά τους, χαράζοντας καριέρα στο εξωτερικό.

Οι ευχές της Τζένη Μπαλατσινού για την κόρη της

Μέσα από μία τρυφερή ανάρτηση, που έκανε η Τζένη Μπαλατσινού στο instagram την Πέμπτη 11/5 ευχήθηκε στην Αμαλία, το μεγαλύτερο από τα παιδιά της, η οποία είχε τα γενέθλια της (δείτε εδώ την εντυπωσιακή εμφάνιση της Αμαλίας με μαύρο μάξι φόρεμα).

«Χρόνια πολλά φωτεινό μου μωρό!», έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού.

Μπαλατσινού - Αμαλία

Η συγκινητική εξομολόγηση για την οικογένειά και τα παιδιά της

Η Τζένη Μπαλατσινού παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 8/5 και μίλησε για όλους και για όλα.

Με ένα τεράστιο και ήρεμο χαμόγελο στο πρόσωπό της, μίλησε για τον 2χρονο γιο της, Παναγιώτη, και την ζωή της μακριά από τα φώτα της τηλεόρασης.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι την κάνει να νιώθει δυνατή η απάντησή της ήταν: «Τα παιδιά μου, όταν είμαι κοντά στην φύση, όταν βλέπω ουρανό. Τα πολύ απλά πράγματα που τα θεωρούμε δεδομένα αλλά δεν είναι.
Πολλές φορές έχω νιώσει αδύναμη, ανασφάλεια, φόβο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που η ζωή του είναι στρωμένη με ροδοπέταλα»

Όσον αφορά τον γιο της δήλωσε: «Είναι θεόσταλτος κι αυτό μου δίνει πολύ μεγάλη δύναμη. Μοιάζει και στον μπαμπά του. Η μαμά μου λέει ότι είναι ίδιος ο Βασίλης γιατί πρέπει να κρατάει τις ισορροπίες σαν πεθερά άλλοι λένε ότι μοιάζει σε μένα άλλοι στον Βασίλη (δείτε εδώ φωτογραφίες του, έχει μεγαλώσει αρκετά). Είναι ένας μικρός άγγελος ο Παναγιώτης. Τα μεγάλα μου προσέχουν όσο μπορούν τον 2χρονο γιο μου. Είναι όλα ωραία, είναι όλα καλά. Πάντα σου λείπουν τα παιδιά σου αλλά όταν τα παιδιά είναι ευτυχισμένα εσύ είσαι καλά».

Σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και μια ενδεχόμενη επιστροφή στην τηλεόραση ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν νομίζω ειδικά για τα επόμενα χρόνια, δεν σκέφτομαι να κάνω κάτι τηλεοπτικά. Είχα κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις μέχρι λίγο καιρό πριν αλλά δεν είναι προτεραιότητά μου»