Σοφία Βόσσου: «Σας έχω κρύψει τη σχέση μου με γνωστό άντρα και...» - Η σπάνια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και την σχέση της με τον Μικρούτσικο

«Μια δεκαετία που έζησα με τον Ανδρέα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σοφία Βόσσου: «Σας έχω κρύψει τη σχέση μου με γνωστό άντρα και...» - Η σπάνια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και την σχέση της με τον Μικρούτσικο

Η Σοφία Βόσσου, την Πέμπτη 11/5, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Ελένη, και μίλησε αναλυτικά και "ανοιχτά" για όλα. Αναφέρθηκε στην καριέρα της και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε, στην σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά και στην κόρη της, Ερασμία Μάνου, η οποία πριν από λίγες ημέρες παντρεύτηκε τον φυλακισμένο σύντροφό της (δείτε εδώ την δημόσια έκκλησή της μετά την τελετή).

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, λοιπόν, προχώρησε σε διάφορες αποκαλύψεις για τις σχέσεις της, όχι μόνο για εκείνη με τον δημοσιογράφο του ALPHA, αφήνοντας τους πάντες άναυδους, ενώ μίλησε με πολύ χιούμορ για το εγγονάκι που επιθυμούν να φέρουν στη ζωή της.

Η αποκάλυψη της Σοφίας Βόσσου για την προσωπική της ζωή και τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Στις μεγάλες πίστες, πλέον, είναι ονόματα πιο εμπορικά. Εγώ είμαι εμπορική με την έννοια ότι έχω τα σουξέ μου και ο κόσμος με αγαπά, δεν είμαι όμως ο τίτλος "εμπορική". Βασικά, όταν ξεκίνησα, δεν ξεκίνησα για να κάνω καριέρα και το συνεχίζω αυτό στον εγκέφαλό μου. Νομίζω ότι δεν ξέρουν (ο κόσμος) ακόμα τι έχω κάνει και σε αυτό φταίω και εγώ, διότι δεν έχω διαφημίσει ποτέ τον εαυτό μου. Δεν ήμουν ποτέ έμπορος του εαυτού μου, δεν το' χω. Τελικά δεν πεθαίνεις με τις μαρκίζες ούτε με τους πλατινένιους και τους χρυσούς δίσκους, αλλά με το να έχεις εισπράξει αγάπη σε όλα τα χρώματα», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο κόσμος με έχει ταυτίσει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, όπως τη Βίσση με τον Καρβέλα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Είναι κάποια ζευγάρια που επειδή ήταν μαζί και στη ζωή αλλά και στη δουλειά και έκαναν πράγματα και ο κόσμος τα αγάπησε αυτά, δεν μπορεί να τα βγάλει από την ψυχή του. Μια δεκαετία που έζησα με τον Ανδρέα, ακόμα υπάρχει στην καρδιά του κόσμου, αγαπιόμαστε και είμαστε οικογένεια».

«Βεβαίως, σας έχω κρύψει τη σχέση μου με γνωστό άντρα και δεν θα σας την πω και ποτέ», ανέφερε έπειτα γελώντας.

Για την κόρη της, απάντησε: «Είμαι χαρούμενη και υπερήφανη που παντρεύτηκε η κόρη μου. Με ενδιαφέρει τα παιδιά να είναι ευτυχισμένα και να τραβήξουν τον δρόμο τους, γιατί έχει αγώνα αυτή η ιστορία. Να έχουν ένα αίσιο τέλος, γιατί δεν είναι εύκολη η σχέση τους, γιατί δεν βλέπονται και πονάνε οι ψυχούλες τους. Ο γαμπρός μου έχει πει ότι θα μου κάνουν εγγονάκι και του λέω η λέξη γιαγιά δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο ούτε το εγγονάκι».

Και πρόσθεσε έπειτα: «Πήγα στο Ισραήλ να με τιμήσουν για την "Άνοιξη". Μου έκανε εντύπωση που οι Ισραηλίτες τραγουδούσαν στα ελληνικά. Θυμάμαι τις πρόβες, την υπόκλιση της ορχήστρας, τα γέλια μας με τον Αντρέα, την αγωνία μας...», ενώ για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision δήλωσε: «Δεν ξέρω αν ήταν σωστή η απόφαση της ΕΡΤ να στείλει ένα 16χρονο παιδί».

«Θα ήθελα να ξαναπάω, αλλά με ένα νέο παιδί να παίζω στο πιάνο και να του κάνω φωνητικά, το έζησα εγώ μωρέ», κατέληξε.