«Έχω πετάξει αυγά σε φωτορεπόρτερ και δεν το μετανιώνω! Μιλάμε για βιασμό σχεδόν» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον Ορέστη Τζιόβα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχω πετάξει αυγά σε φωτορεπόρτερ και δεν το μετανιώνω! Μιλάμε για βιασμό σχεδόν» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον Ορέστη Τζιόβα

Συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης 11/5 ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα συζητήθηκε έντονα μετά τις αποκαλύψεις που έκανε για την προσωπική του ζωή και τους πειραματισμούς του με άντρες (δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη).

Ο ηθοποιός, λοιπόν, αναφέρθηκε σε όσα είχε δηλώσει, ωστόσο απάντησε και σε πολλές ερωτήσεις για διάφορες άλλες πτυχές της ζωής του, μιλώντας μέχρι και για το περιστατικό με τους δημοσιογράφους έξω από το σπίτι του, στους οποίους πέταξε αυγά.

Η σπάνια αποκάλυψη του Ορέστη Τζιόβα

«Το πιο απρόοπτο που μου συνέβη ήταν όταν έκανα έναν μονόλογο και με έπιασε κρίση άγχους και σταμάτησα την παράσταση, γιατί ήμουν και μόνος. Κόπηκα», είπε αρχικά για την πιο δύσκολη στιγμή του στο θέατρο.

Και δήλωσε έπειτα για την συμπεριφορά του στις σχέσεις του: «Έχω απιστήσει και το έχω κάνει πολλές φορές και το βρίσκω λάθος. Δεν θα το συγχωρούσα σε μένα αν ήμουν στη θέση του άλλου. Είναι "βρώμικο" γιατί ο άλλος σε εμπιστεύεται και εκείνη τη στιγμή τον έχεις απατήσει».

«Έχω πετάξει αυγά σε φωτορεπόρτερ και δεν το μετανιώνω, γιατί είχαν ασκήσει μεγάλη πίεση τότε στη σύντροφο μου. Εξαιρετικά μεγάλη πίεση όμως. Μιλάμε για βιασμό σχεδόν στο δρόμο. Να βγαίνει από το σπίτι και να πηγαίνουν με τις κάμερες και να την κυνηγάνε και να την βάζουν στη γωνία. Έφτασε στο σημείο να κλαίει», επισήμανε στη συνέχεια για το σκηνικό που έζησε και έγινε θέμα συζήτησης τότε.

Όσον αφορά στη συνέντευξη για την σεξουαλική του ζωή, εξήγησε: «Ήρθε μία στιγμή που κατάλαβα ότι τα πάθη μου άρχισαν να μου κάνουν κακό και να με πηγαίνουν πίσω».

«Μου έχει τύχει να την πατήσω και να μιλάω με γυναίκα στα social media και να είναι άντρας», είπε αργότερα και πρόσθεσε: «Μου στέλνουν φωτογραφίες, γεννητικά όργανα».

Και κατέληξε σε άλλο σημείο: «Έχω ακούσει ότι έχουν πει για μένα άσχημα πράγματα από ανθρώπους που δεν το περίμενα και η αλήθεια είναι ότι η υποκριτική είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό επάγγελμα και δεν έχω πολλούς φίλους από το χώρο, σχεδόν κανέναν».

Διαβάστε επίσης: «Με ενοχλεί που όλοι...» - Η εξομολόγηση του ηθοποιού για την προσωπική του ζωή