Μέλος από την ομάδα του Σεφερλή δίνει μάχη με τον καρκίνο - Η σπαρακτική κίνηση του Μάρκου

Ρίγη συγκίνησης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ ανθρώπινη και παράλληλα πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Μάρκος Σεφερλής την Πέμπτη 11/5 μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό, που διατηρεί ο ίδιος στο instagram με τα σχόλια από κάτω να πέφτουν ''βροχή''.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αποφάσισε να σταθεί στην Εύα Καισάκη, μέλος της ομάδας του ηθοποιού - παρουσιαστή με την ίδια να κάνει γνωστό, πως παλεύει με τον καρκίνο, ξυρίζοντας μάλιστα το κεφάλι της.

Στη συνέχεια και ο ίδιος ο Μάρκος σε ένδειξη συμπαράστασης στη γυναίκα, ξύρισε και εκείνος το κεφάλι του ποζάροντας μαζί, χαμογελαστοί! Ο Μάρκος μπορεί γενικότερα να έχει αυτό το look στα μαλλιά του, αυτή τη φορά όμως θέλησε να κουρευτεί δίνοντας ένα μήνυμα συμπαράστασης σε όσους παλεύουν με τον καρκίνο.

Δείτε επίσης: Ποιος φημολογείται πως θα τον αντικαταστήσει το Σεφερλή στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στο 5 χ 5

Η αλλαγή του Μάρκου Σεφερλή στα μαλλιά του

«Αγαπώ το νέο μου look! Αλλά αγαπώ πάάάάάρα πολύ τον άνθρωπο, για τον οποίο το έκανα! Κι όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σ’ αγαπούν πραγματικά, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα! Και να βγεις νικητής!», έγραψε στην ανάρτησή του ο Μάρκος Σεφερλής.

H νέα σειρά που ετοιμάζει ο Σεφερλής

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast Star μίλησε η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη αποκαλύπτοντας τα σχέδιά της για την επιστροφή της στην ιδιωτική τηλεόραση μετά από την περυσινή της συμμετοχή στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, θα πρωταγωνιστήσει ξανά σε νέα έκδοση σε μία σειρά που την ανέδειξε τηλεοπτικά στη δημόσια τηλεόραση, στο «Ορκιστείτε παρακαλώ».

Να υπενθυμίσουμε πως η Ελένη Φιλίνη έπαιζε τον ρόλο της δικηγόρου του «Ορκιστείτε παρακαλώ» στην «αυθεντική» έκδοσή του με τον ρόλο του δικαστή να έχει τότε ο Γιάννης Μιχαλόπουλος.

Μάλιστα, στην εν λόγω σειρά θα είναι και ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος θα ηγείται του cast στο reboot της οικογενειακής κωμωδίας των 80s, αυτή τη φορά από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, λίγο καιρό μετά την μεταφραφή του στο συγκεκριμένο κανάλι.

Να υπενθυμίσουμε πως η Ελένη Φιλίνη έπαιζε τον ρόλο της δικηγόρου του «Ορκιστείτε παρακαλώ» στην «αυθεντική» έκδοσή του με τον ρόλο του δικαστή να έχει τότε ο Γιάννης Μιχαλόπουλος.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που ο Μάρκος Σεφερλής αναβιώνει το “Ορκιστείτε παρακαλώ” του αγαπημένου φίλου και συγγραφέα Κώστα Παπαπέτρου που το κάναμε και παλαιότερα. Το κουβεντιάσαμε και μάλλον θα γίνει. Και θα είναι πάρα πολύ ευχάριστο θεωρώ. Δεν ξέρω τι ρόλο θα έχω. Σε κάποιο επεισόδιο μπορεί να κάνω τη δικηγόρο, σε κάποιο την πρόεδρο, δεν ξέρω. Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Ο Μάρκος δεν θα κάνει τον δικαστή. Θα κάνει διάφορους ρόλους, κάθε επεισόδιο θα είναι διαφορετικό. Είμαι σίγουρη πως θα έχει επιτυχία. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μες το καλοκαίρι», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Φιλίνη.