«Ο πατέρας μου δεν μπορεί να ζήσει χωρίς...» - Η εξομολόγηση του Ιάσονα για τον αδερφό του, Φοίβο, και τον μπαμπά του, Γιώργο Παπαδάκη

Τον βλέπουμε πρώτη φορά!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ο πατέρας μου δεν μπορεί να ζήσει χωρίς...» - Η εξομολόγηση του Ιάσονα για τον αδερφό του, Φοίβο, και τον μπαμπά του, Γιώργο Παπαδάκη

Ο Γιώργος Παπαδάκης , ο επιτυχημένος παρουσιαστής του ΑΝΤ1, έχει αποκτήσει τρεις γιους από τον γάμο του, τον Φοίβο, τον Ιάσονα και τον Κωνσταντή, ωστόσο μονάχα ο πρώτος βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας. Ο δεύτερος, μάλιστα, ασχολείται γενικότερα με την μουσική και πολύ πρόσφατα ξεκίνησε να εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός, κάτι που έδωσε την αφορμή στο Breakfast at Star να τον πλησιάσει και να μάθει περισσότερα για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ο ίδιος, λοιπόν, μίλησε για την σχέση του με τον αδερφό του (δείτε εδώ ποια είναι η σύντροφός του), ο οποίος έχει δείξει έναν άλλο εαυτό με την συμμετοχή του στο Just The 2 of Us, ενώ απάντησε και για το τηλεοπτικό μέλλον του πατέρα του, αλλά και την σύγκριση που υπάρχει σε σχέση με τον ίδιο και το πρόσωπό του.

Οι σχέσεις του Ιάσονα και του Φοίβου Παπαδάκη και το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου στο Καλημέρα Ελλάδα

«Τον χαίρομαι πραγματικά πολύ τον Φοίβο στο J2US. Επειδή όπως το έχετε καταλάβει κιόλας, δεν το λέω κρυφό, ο Φοίβος έχει μια αυστηρότητα στον χαρακτήρα του και στην προσωπικότητα του η οποία σπάει εντελώς όταν βγαίνει στη σκηνή. Ότι θα έχει καλή πορεία το περίμενα, επειδή είναι ωραίο παιδί ο Φοίβος και έχει ένα ταλέντο στο τραγούδι και αυτός», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Τον βλέπω και νικητή του J2US αλλά δίνω και μια ελπίδα μεγάλη στη Φελίσια Τσαλαπάτη».

Ενώ έπειτα δήλωσε: «Θα μπορούσε να συνεχίσει στο Καλημέρα Ελλάδα όταν θα αποχωρήσει ο πατέρας μας, όσον αφορά τις ικανότητες. Τώρα, άμα θελήσει να αφήσει αυτή την εκπομπή χωρίς το όνομα Παπαδάκης να πρέπει να είναι κολλημένο, είναι δική του επιλογή. Εγώ πιστεύω πως ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει του χρόνου, ο πατέρας μου δεν μπορεί να ζήσει χωρίς να υπάρχει το Καλημέρα Ελλάδα στην καθημερινότητα του, ακόμα κι ας είναι σε μια πιο συμβουλευτική θέση, αλλά να πω την αλήθεια ούτε αυτός νομίζω ότι ξέρει ακριβώς τι θα γίνει του χρόνου».

Διαβάστε επίσης: Τέλος από το Open o Φοίβος Παπαδάκης; Οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 και το επαγγελματικό του μέλλον

«Δεν έχω θέμα να με συνδυάζουν με τον μπαμπά μου. Δηλαδή σαν κοπλιμέντο το παίρνω γιατί αν μου πει κάποιος ότι είμαι σαν τον πατέρα μου θα μπορούσα να είμαι σαν κάποιους πολύ χειρότερους, άρα δεν έχω θέμα», κατέληξε.