Νίνο: «Δε θέλω να...» - Η ερώτηση για την Ζόζεφιν που δεν ήθελε να απαντήσει

«Δε θυμάμαι πως είναι τα μέσα να μην ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίνο: «Δε θέλω να...» - Η ερώτηση για την Ζόζεφιν που δεν ήθελε να απαντήσει

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Νίνο και τον ρώτησαν τόσο για τα επαγγελματικά του, με αφορμή την επιστροφή του Fame Story όσο και για την προσωπική του ζωή. Ο τραγουδιστής εδώ και μερικούς μήνες βρίσκεται σε σχέση με την Ζόζεφιν (δείτε κοινή τους φωτογραφία).

«Μου έγινε η πρόταση και αμέσως δέχτηκε και μπορώ να πω ο Νικηφόρος με εμπνέει επίσης. Υπάρχουν πολλές αστείες στιγμές που περνάμε μαζί αλλά δεν μπορώ να σας τις πω», είπε σχετικά με την συνεργασία τους σε πολύ γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής.

Σε ερώτηση από την άλλη για την επιστροφή του Fame Story (δείτε την τραγουδίστρια που θα λάβει μέρος) και αν θα είναι μέρος του, απάντησε: «Είμαι θετικός στο να είμαι στο Fame Story θα με ενδιέφερε η τηλεόραση στο 100%. Δεν το έχω σκεφτεί είναι αυθόρμητος».

Η αντίδραση του Νίνο σε ερώτηση για την Ζόζεφιν

«Δε θέλω να μιλήσω και να κάνω συζήτηση τώρα εδώ έξω στον δρόμο για τέτοια πράγματα, προσωπικά. Δε με ενοχλεί κάτι, το αντιμετωπίζω cool», ανέφερε αρχικά.

«Δε θυμάμαι πως είναι τα μέσα να μην ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή» ανέφερε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

Η συνέντευξη του μετά την αποκάλυψη της σχέσης

«Μου έλεγαν ότι έγινε λάθος. Δεν θέλω να το πω ξανά, το σκέφτομαι που το σκέφτομαι. Δεν αποφεύγω τον φόβο, τον αντιμετωπίζω μούρη με μούρη. Νιώθω σαν να έγινε χθες. Έγινε το 2007 και το 2008 ήμουν σε μια πολύ μοναχική φάση. Ακροβατούσα ανάμεσα σε λογική και τρέλα, πάλευα.

Δεν μπορούσα να βρω ηρεμία σε καμία στιγμή, ούτε ένα δευτερόλεπτο μέσα μου. Από το γεγονός αυτό ξύπνησαν οι μνήμες, της δημοσιότητας και τότε άρχισα να ζω πραγματικά. Εκείνη την περίοδο ξεκίνησα να διαβάζω την Καινή Διαθήκη καθημερινά, μετά διάβαζα για τα όνειρα. Γυρνώντας από το μαγαζί 5 η ώρα το πρωί με πήρε ο Ηλίας τηλέφωνο και μου είπε που είσαι; να πάω από το σπίτι. Ήμουν μόνος εγώ, πήγα εκεί και έφυγα μετά από τρεις μήνες», εξομολογήθηκε ο Νίνος στο πλατό της εκπομπής.

Στην συνέχεια ο Ηλίας Ψινάκης αποκάλυψε το λόγο που έμεινε 3 μήνες στο σπίτι του, αλλά και με ποιον έμεινε μαζί, ενώ εκείνος είχε φύγει ταξίδι.