Τέλος οριστικά από το OPEN - Το παρασκήνιο της αποχώρησης του Γιάννη Λάτσιου

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν για την ξαφνική αυτή εξέλιξη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Σαν βόμβα έσκασε το βράδυ της Πέμπτης 11/5 η ανακοίνωση από το Open που κάνει λόγο για αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το κανάλι και για ολοκλήρωση της σχέσης τους, μια εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς, λίγους μόλις μήνες μετά την βαρύτατη απώλεια που βίωσε.

«Η Διοίκηση του OPEN ανακοινώνει την από κοινού απόφαση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας κο Γιάννη Λάτσιο, για τη λύση της συνεργασίας τους. Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο επανακαθορισμού των στρατηγικών στόχων του οργανισμού.

Το OPEN ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Λάτσιο για την εποικοδομητική συνεργασία και την προσφορά του στην αναδιαμόρφωση του προφίλ του σταθμού και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση από το ανοιχτό κανάλι.

Ο σχολιασμός του Happy Day για το τέλος του Γιάννη Λάτσιου από το OPEN

Ο Γιάννης Λάτσιος δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε κάποια δήλωση, ωστόσο το πρωί της Παρασκευής 12/5 το συγκεκριμένο "τέλος" σχολιάστηκε στην εκπομπή Happy Day.

Μάλιστα, η Τίνα Μεσσαροπούλου, μεταξύ άλλων ανέφερε πως είναι ένα γεγονός που δεν γνώριζε σχεδόν κανείς και έσκασε πράγματι από το πουθενά, κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλη απορία σε όλους.

Αυτός που θα τον αντικαταστήσει είναι από τον στενό πυρήνα συνεργατών της ιδιοκτησίας, ένας άνθρωπος που βρίσκεται τόσα χρόνια δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη και γενικός διευθυντής και θα έχει συνεργασίες με όλες τις διευθυνήσεις.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Λάτσιος φέρεται να ήταν με τα χέρια δεμένα, αφού το μπάτζετ που είχε να διαχειριστεί ήταν μικρό. Επίσης, ένα μεγάλο ερωτηματικό γεννάται για τις εκπομπές της Μπέττυς Μαγγίρα και της Ελένης Τσολάκη που όπως φαίνεται έχουν «κλείσει» για την επόμενη σεζόν σε ραντεβού που έγιναν με τον Γιάννη Λάτσιο. Μετά τις εκλογές, όπως όλα δείχνουν, θα ληφθούν σοβαρές αποφάσεις που θα φανεί πώς θα επηρεάσουν το κανάλι και το μέλλον του.

Τέλος, η Τίνα Μεσσαροπούλου τόνισε πως γενικότερα επικρατεί στο OPEN αυτό το διάστημα μεγάλη αγωνία και σύγχυση.