«Ήταν πάρα πολύ άσχημο! Ανησυχείς και δεν ξέρεις...» - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Αλούπη για την περιπέτεια υγείας που πέρασε το παιδί της

«Ήταν η πρώτη μου τέτοια άσχημη εμπειρία με παιδί στο νοσοκομείο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήταν πάρα πολύ άσχημο! Ανησυχείς και δεν ξέρεις...» - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Αλούπη για την περιπέτεια υγείας που πέρασε το παιδί της

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ μίλησε σε πρόσφατη έξοδό της η Χριστίνα Αλούπη οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι. Μεταξύ άλλων, η γοητευτική παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε το παιδάκι της.

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Αλούπη για την περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα το παιδί της

«Πλέον δεν σπαταλάω τον χρόνο μου στο να φοβάμαι για το τι μπορεί να γίνει γιατί είναι τελείως ανούσιο όλο αυτό. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Όσο κάθομαι εγώ να σκάω και να στεναχωριέμαι, ότι είναι να γίνει.

Τώρα είναι όλα καλά και το παιδάκι είναι μια χαρά. Ήμασταν για έξι ημέρες στο νοσοκομείο από έναν αδενοϊό, που τον ταλαιπωρείσαι και ήταν η πρώτη μου τέτοια άσχημη εμπειρία με παιδί στο νοσοκομείο. Παιδιά, ήταν πάρα πολύ άσχημο. Ανησυχείς και δεν ξέρεις τι έχει το παιδί σου.

Αλλά εντάξει, όλα καλά. Φέτος μας έχει ταλαιπωρήσει γενικά πάρα πολύ γενικώς η σχολική σεζόν με τις ιώσεις.

Προς το παρόν δεν θα με δείτε στην τηλεόραση. Προς το παρόν κάνω άλλα πράγματα. Κάνω πολλά πράγματα στο Instagram, διαφημίσεις και τέτοια πράγματα. Έχουν γίνει κάποιες συζητησούλες αλλά δεν θεωρώ ότι είναι ακόμα η κατάλληλη περίοδος. Δεν βιάζομαι, δεν αγχώνομαι, δεν σκάω. Όλα θα γίνουν με την σειρά τους», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Αλούπη.

Όσα αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή της για τα παιδιά της

Η Χριστίνα Αλούπη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Ελένη, το μεσημέρι της Παρασκευής 9/9, και μίλησε για τα δύο της παιδιά, τα οποία έχουν μεγαλώσει πολύ, για την προσαρμογή τους στην Ελλάδα μετά από την ζωή τους στην Αμερική, αλλά και για τις φοβίες που είχε η ίδια ως μαθήτρια.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ο μεγάλος της γιος είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα βρεθεί στην πρώτη δημοτικού και ανυπομονεί να ξεκινήσει το σχολείο, σε αντίθεση με εκείνη, που όταν πήγαινε σχολείο φοβόταν, επειδή της έλειπε η μαμά της.

«Ο μικρός μου γιος είναι 3,5 ετών και ο μεγάλος 6. Είχα μεγάλο άγχος για τη μετάβαση των παιδιών από την Αμερική στην Ελλάδα», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Οι πρώτες μέρες του μικρού στο σχολείο πήγαν καλύτερα απ' ότι περίμενα».

«Θυμάμαι μικρή φοβόμουν να πάω σχολείο και μου έλειπε η μαμά μου», κατέληξε μιλώντας για την απώλεια που την στιγμάτισε.