Μαριόν Μιχελιδάκη για αποχώρηση Λάτσιου από το OPEN: «Υπάρχει μια ανησυχία γιατί...»

«Έχουμε να μιλήσουμε κάποιες ημέρες»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαριόν Μιχελιδάκη για αποχώρηση Λάτσιου από το OPEN: «Υπάρχει μια ανησυχία γιατί...»

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στο OPEN, μετά την ξαφνική αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το κανάλι. Από εδώ και στο εξής κανείς δεν γνωρίζει για το τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπές από εδώ και πέρα. Ανήσυχη δηλώνει και η Μαριόν Μιχελιδάκη που καθημερινά παρουσιάζει την εκπομπή Μέρα μεσημέρι με την Μαριόν.

Όπως δήλωσε, έχει ακόμη συμβόλαιο για πολλούς μήνες με το κανάλι, παρόλα αυτά υπάρχει μια ανησυχία στο σταθμό για όλες τις εκπομπές και τα πρόσωπα που τις πλαισιώνουν.

Οι δηλώσεις της Μιχελιδάλη για την αποχώρηση του Λάτσιου από το OPEN

«Δεν είναι ευχάριστα αυτά, το διάβασα κι εγώ κάπου χθες το βράδυ. Δεν ήξερα τίποτα. Δεν έχω μιλήσει από ότι ξέρω και η Μπέττυ Μαγγίρα και η Ελένη Τσολάκη έχουν συμβόλαιο που λήγουν. Εγώ έχω ακόμα συμβόλαιο που τρέχει για μήνες. Δεν έχω μιλήσει. Υπάρχει μια ανησυχία γιατί έχω και μία ομάδα. Είναι κι οι συνεργάτες μου. Δεν μπορώ να ξέρω, δεν είναι αποφάσεις δικές μου αυτές. Αυτήν την στιγμή έχουν φύγει δύο άνθρωποι με τους οποίους εγώ ήρθα η κ. Μασούρη κι ο κ. Λάτσιος. Από εκεί και πέρα φαντάζομαι ότι το κανάλι θα έχει τις λύσεις τους και θα έχει κάνει τον σχεδιασμό του. Είναι πολύ πρόσφατο. Έχουμε να μιλήσουμε κάποιες ημέρες», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Σε αυτό το επάγγελμα πάντα υπάρχει ανασφάλεια και το ξέρετε. Με ενδιαφέρει να μάθω πρωτίστως τι γίνεται για τους συνεργάτες μου κι από εκεί και πέρα ελπίζω το κανάλι να προβλέψει και να έχει έναν σχεδιασμό».

Σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον στο OPEN, δήλωσε: «Δεν έχω κάνει καμία απολύτως συζήτηση. Προφανώς και θέλω να συνεχίσω. Έχω μπροστά μας κάποιους μήνες, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και σε πείσμα των όλων αυτών των δεδομένων και των εποχών έχω μια ομάδα με κέφι και την ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί ξέρω ότι όλα αυτά δημιουργούν μία αναστάτωση».

Το παρασκήνιο της αποχώρησης του

Αυτός που θα τον αντικαταστήσει είναι από τον στενό πυρήνα συνεργατών της ιδιοκτησίας, ένας άνθρωπος που βρίσκεται τόσα χρόνια δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη και γενικός διευθυντής και θα έχει συνεργασίες με όλες τις διευθύνσεις.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Λάτσιος φέρεται να ήταν με τα χέρια δεμένα, αφού το μπάτζετ που είχε να διαχειριστεί ήταν μικρό. Επίσης, ένα μεγάλο ερωτηματικό γεννάται για τις εκπομπές της Μπέττυς Μαγγίρα και της Ελένης Τσολάκη που όπως φαίνεται έχουν «κλείσει» για την επόμενη σεζόν σε ραντεβού που έγιναν με τον Γιάννη Λάτσιο. Μετά τις εκλογές, όπως όλα δείχνουν, θα ληφθούν σοβαρές αποφάσεις που θα φανεί πώς θα επηρεάσουν το κανάλι και το μέλλον του.

Τέλος, η Τίνα Μεσσαροπούλου τόνισε πως γενικότερα επικρατεί στο OPEN αυτό το διάστημα μεγάλη αγωνία και σύγχυση.