«Δεν "έπεσα από την καρέκλα", σταδιακά ήρθε ο έρωτας...» - Όλη η αλήθεια για τον γάμο της Μπέττυς Μαγγίρα με τον Δημήτρη Μάζη και το προξενιό τους

Ποιος τους γνώρισε;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν

Η Μπέττυ Μαγγίρα, μπορεί να έχει συνηθίσει να παίρνει η ίδια συνεντεύξεις μέσα από την δική της εκπομπή στο κανάλι του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, ωστόσο αυτή τη φορά βρέθηκε εκείνη στη θέση του συνεντευξιαζόμενου για την εκπομπή "Μαμά-δες" και προχώρησε σε πολλές αποκαλύψεις. Απόσπασμα αυτής της συνέντευξης, λοιπόν, προβλήθηκε στο Happy Day την Παρασκευή 12/5.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην γνωριμία με τον σύζυγό της, η οποία δεν έγινε τυχαία σε κάποιο μαγαζί. Αντιθέτως, ήταν ένα προξενιό, που το έκανε ένας φίλος τους και πολύ γνωστός ηθοποιός (δείτε εδώ την αλήθεια για το τηλεοπτικό της μέλλον). Ο λόγος για τον Αντώνη Βλοντάκη τον οποίο βλέπουμε στο "Είμαστε μαζί" στον ΑΝΤ1.

Η αποκάλυψη της Μπέττυς Μαγγίρα για το προξενιό με τον σύζυγό της

«Η γνωριμία μου με τον σύζυγό μου ήταν προξενιό του Αντώνη Βλοντάκη. Με είχε δει ο Δημήτρης σε ένα περιοδικό. Ήθελε να με συστήσει στον Δημήτρη και να μας φέρει κοντά αλλά, εγώ δεν ήμουν μόνη μου εκείνο το διάστημα. Περίμενε όμως ο προξενήτης ο σωστός. Καραδοκούσε! Έναν χρόνο μετά μας σύστησε.

Δεν "έπεσα από την καρέκλα". Σταδιακά ήρθε ο έρωτας, γνωρίζοντάς τον. Αλλά από την πρώτη στιγμή όμως που ξεκίνησε η σχέση, δε μείναμε ποτέ χώρια. Παντρευτήκαμε μετά από επτά χρόνια σχέσης. Ο σύζυγός μου είναι πάρα πολύ παιδί της οικογένειας. Μεγάλωσε όμως και σε τέτοια οικογένεια. Και πάνα θα άλλαζε... Κρατούσε μόνος του δυο παιδιά, το ένα τριών μηνών - τεσσάρων και το άλλο τεσσάρων χρονών που ζήλευε, όταν εγώ ήμουν στο YFSF και έλειπα από το πρωί και γυρνούσα ξημερώματα.

Είναι βράχος. Όταν έχεις τον βράχο να ακουμπήσεις, νιώθεις και γοργόνα. Ο Δημήτρης ζηλεύει και δεν το δείχνει. Τα πρώτα χρόνια εκνευριζόμουν πάρα πολύ, γιατί εγώ ζήλευα. Δεν έκανα σκηνές, αλλά αν έβλεπα κάτι και πηγαίναμε σπίτι, θα καθόμουν να το πω "με ενόχλησε εκείνο" ή "είδα αυτό..."», αναφέρει μεταξύ άλλων η ίδια.

Διαβάστε επίσης: «Θυμήθηκα τα πρώτα χρόνια που ήμασταν στα ντουζένια μας» - "Στάζει μέλι" 21 χρόνια μετά τον γάμο της η Μπέττυ Μαγγίρα για τον σύζυγό της