«Κάποια στιγμή είπε και αυτός μπάστα!» - Παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το Open

Όσα εικάζει γνωστό πρόσωπο της τηλεόρασης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σαν βόμβα έπεσε την Πέμπτη 11/5 η αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το Open με τον Πρόεδρο του Διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας να ολοκληρώνει τη συνεργασία του με το κανάλι, το οποίο και εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση (δείτε την εδώ).

Για την ώρα δεν έχουμε ακούσει δηλώσεις του ίδιου για το πως έληξε η συνεργασία του με το σταθμό και τους ακριβείς λόγους, σε κάθε περίπτωση όμως γίνονται σχόλια και υποθέσεις από τα πρόσωπα της τηλεόραση!

Η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε την Παρασκευή 12/5 στο Πρωινό και ως τηλεκριτικός σχολίασε την εν λόγω αποχώρηση αλλά και την πορεία του Γιάννη Λάτσιου στο Open (δείτε εδώ τον αντικαταστάτη του).

To σχόλιο της Ντέπυ Γκολεμά για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το Open

«Στο θέμα του Λάτσιου...Εγώ νομίζω ότι ο Γιάννης θα μπούχτισε από τις ακολουθίες, που θα υπάρχουν σε αυτό το κανάλι. Επιπλέον δεν έκανε και πάρα πολύ καλές επιλογές! Ο Έρωτα φυγάς και η Μπέτυ πάνε πάρα πολύ καλά, αλλά 2-3 κόκκοι δεν φέρνουν την άνοιξη σε ένα κανάλι.

Υπήρχαν και εκπομπές, που πήγαν χάλια και τελείωσαν και άδοξα, και μεταγραφές από την ΕΡΤ - μεγάλο λάθος και αυτό! Το θέμα είναι ότι νομίζω, πως ο Γιάννης άλλα του έταξαν, άλλα είδε στη διαδρομή και κάποια στιγμή είπε και αυτός μπάστα, φτάνει να δω και εγώ τι θα κάνω», είπε η Ντέπυ Γκολεμά.

Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης

Το πρωί της Παρασκευής 12/5 το συγκεκριμένο "τέλος" σχολιάστηκε στην εκπομπή Happy Day. Μάλιστα, η Τίνα Μεσσαροπούλου, μεταξύ άλλων ανέφερε πως είναι ένα γεγονός που δεν γνώριζε σχεδόν κανείς και έσκασε πράγματι από το πουθενά, κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλη απορία σε όλους.

Αυτός που θα τον αντικαταστήσει είναι από τον στενό πυρήνα συνεργατών της ιδιοκτησίας, ένας άνθρωπος που βρίσκεται τόσα χρόνια δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη και γενικός διευθυντής και θα έχει συνεργασίες με όλες τις διευθυνήσεις.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Λάτσιος φέρεται να ήταν με τα χέρια δεμένα, αφού το μπάτζετ που είχε να διαχειριστεί ήταν μικρό. Επίσης, ένα μεγάλο ερωτηματικό γεννάται για τις εκπομπές της Μπέττυς Μαγγίρα και της Ελένης Τσολάκη που όπως φαίνεται έχουν «κλείσει» για την επόμενη σεζόν σε ραντεβού που έγιναν με τον Γιάννη Λάτσιο. Μετά τις εκλογές, όπως όλα δείχνουν, θα ληφθούν σοβαρές αποφάσεις που θα φανεί πώς θα επηρεάσουν το κανάλι και το μέλλον του.

Τέλος, η Τίνα Μεσσαροπούλου τόνισε πως γενικότερα επικρατεί στο OPEN αυτό το διάστημα μεγάλη αγωνία και σύγχυση.