«Δεν χρεοκοπήσαμε αν αυτό ελπίζατε» - Ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη για τα κακόβουλα δημοσιεύματα για το σπίτι της με τον Αλεξάνδρου

«Σόρρυ που το χαλάω ε»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Εδώ και λίγες ημέρες, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχουν φύγει από το σπίτι τους στον Διόνυσο, όπου έμεναν το προηγούμενο διάστημα και έχουν μετακομίσει σε άλλη περιοχή. Αυτό συνέβη, διότι το ζευγάρι χρειαζόταν περισσότερα δωμάτια για να μπορεί να έχει και ο μπέμπης τους το δικό του ξεχωριστό δωμάτιο.

Στο παλιό σπίτι στην Αθήνα, ωστόσο, η ίδια συνήθιζε να βγάζει story μπροστά από τον κήπο στον οποίο είχε και τοποθετήσει ένα τζακούζι με τον καλό της, με αποτέλεσμα μόλις άλλαξε περιβάλλον να αρχίσουν να ρωτούν όλοι που θα πάει αυτό και που θα βγάζει πλέον τις φωτογραφίες της (δείτε εδώ τον νέο χώρο).

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη στα κακόβουλα σχόλια για το νέο της σπίτι με τον Αλεξάνδρου

Υπάρχουν και μερικοί, οι οποίοι σχολίασαν με αρνητική χροιά αυτή την μετακόμιση, δημοσιεύοντας άρθρα τα οποία ανέφεραν πως οι δύο γονείς μεταφέρθηκαν σε μικρότερο σπίτι και πλέον δεν ζουν μέσα στη χλιδή όπως συνήθιζαν, κάτι που εκνεύρισε την διάσημη Influencer και έτσι την Παρασκευή 12/5 έδωσε την απάντησή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Και κάτι ακόμα! Γιατί είστε κακούληδες, γιατί αυτό; Προς ενημέρωση αυτών που θέλουν να χαρούν με κάτι που δεν υπάρχει, το τζακούζι μας είναι ακριβώς πάνω στο roof garden μας το οποίο είναι under construction, δεν είναι ακόμη έτοιμο. Αυτό! Μας κάνει; Roof garden, τζακούζι, το σπίτι είναι μεγαλύτερο από το προηγούμενο. Δεν χρεοκοπήσαμε αν αυτό ελπίζατε, σόρρυ που το χαλάω ε».

Διαβάστε επίσης: Ξαπλωμένος με το φορμάκι του στον καναπέ - Τα τρυφερά λόγια της Τούνη για τον 3 μηνών γιο της

Το σώμα της 3,5 μήνες μετά την γέννα

Η Ιωάννα Τούνη μοιράζει τη ζωή της μετά τον ερχομό του γιου της στον κόσμο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με το περισσότερο χρόνο του μήνα να είναι στην Αθήνα παρά στην πόλη, που διατηρεί το σπίτι και την επιχείρησή της!

Η γνωστή influencer έκανε ένα σύντομο ταξίδι ξανά στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να δει τους φίλους της, που τόσο πολύ της λείπουν, αλλά και για να κάνει κάποιες από τις δουλείες της, που έχουν μείνει πίσω!

Τη Δευτέρα 8/5 η Ιωάννα φαίνεται, πως ξύπνησε χαρούμενη και ευδιάθετη, αφού πόζαρε στον καθρέφτη της και έδειξε το σώμα της 3,5 μήνες μετά τη γέννα! Φυσικά και το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό, αφού η ίδια γυμνάζεται και κάνει διατροφή, ωστόσο έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον εαυτό της (δείτε εδώ μαμά - μπαμπά και γιο όλους μαζί στο γυμναστήριο).