«Κατάλαβα ότι η Ναταλία δεν ήταν για οικογένεια» - Στη φόρα η πραγματική αιτία χωρισμού του Θάνου Καλλίρη με την Γερμανού

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Θάνος Καλλίρης, την Παρασκευή 12/5 το απόγευμα, βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, και μίλησε μαζί με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για διάφορα ζητήματα, ένα εκ των οποίων ήταν και η σχέση του με την Ναταλία Γερμανού (δείτε εδώ την αλήθεια που επιβεβαίωσε και η ίδια για την σχέση τους).

Οι δυο τους έμειναν μαζί για περίπου 5,5 χρόνια, ωστόσο παρά τον έρωτά τους, ο δεσμός τους έληξε άδοξα, με τον τραγουδιστή να αποκαλύπτει τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο, πως το πρώην ζευγάρι, ακόμη και σήμερα διατηρεί άψογες φιλικές σχέσεις και μιλούν ο ένας για τον άλλο με τα καλύτερα λόγια.

Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν ο Θάνος Καλλίρης και η Ναταλία Γερμανού

«Ήθελα να κάνω οικογένεια, αλλά κατάλαβα ότι η Ναταλία δεν ήταν για οικογένεια. Ήθελα παιδιά, ενώ δεν ήθελε παιδιά. Οπότε ήταν το επόμενο βήμα ενός λογικού ανθρώπου είναι να πάει σε κάτι άλλο», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ήμουν στο πικ της καριέρας μου και δεν ήθελα να γίνει μια παύση και να ασχοληθώ με την οικογένεια. Ήθελα να μείνω εκεί και παράλληλα να είμαι και μπαμπάς».

Διαβάστε επίσης: «Σας το λέω, είναι απλά στα π@π@κια τους» - Αμηχανία με το σχόλιο του Θάνου Καλλίρη στον αέρα του Στούντιο 4

Έτσι γνωριστήκαν

Σε προηγούμενη συνέντευξή του, ο ίδιος είχε αποκαλύψει πως έγινε η γνωριμία τους και ποιος έκανε την πρώτη κίνηση.

«Η Ναταλία δεν ήταν γνωστή τότε. Ήταν και η απαρχή του κίτρινου Τύπου τότε που αναδείκνυε τα ζευγάρια. Είχαμε σχέση δηλαδή και μετά το έμαθε κι ο κόσμος. Η Ναταλία ήταν μία ραδιοφωνική παραγωγός. Οι Bang της γράψαμε τα μουσικά σήματα της εκπομπής της, που τότε γράφαμε σε όλους τους διάσημους, στον Τσαουσόπουλο, τον Αβραάμογλου, στα Νέα του ΑΝΤ1. Έτσι τα έφτιαξα με τη Ναταλία.

Στο στούντιο γνωρίστηκα με τη Ναταλία, που ούτε καν ήξερα ότι είναι η κόρη του Γερμανού, και ήταν μια κοπέλα που την έκαναν μεταγραφή ο ΑΝΤ1 από τον ΣΚΑΪ. Το ραδιόφωνο του Ant1 φουντώνει τότε και είχε στο πρόγραμμα μία εκπομπή που λεγόταν Κλαμπ Σάντουιτς. Κι εμείς αναλαμβάνουμε να της γράψουμε τα σήματα. Έρχεται η Ναταλία με νάζι εκεί, με καρακαμάκωσε… εκείνη.

Αυτό είναι γνωστό, το ξέρει, το ‘χει αποδεχτεί. Κι εγώ κάποια στιγμή τσίμπησα και μάσησα και ήμασταν 5μιση χρόνια μαζί. Την αγαπώ. Κατά καιρούς κάνουμε και πλάκα μεταξύ μας, το ‘χουμε «τσακαλώσει» πολύ με ζήλιες και τα λοιπά. Δίνουμε την αστεία πλευρά της σχέσης μας που ήταν πολύ καλή, υγιής και όμορφη», είπε για τη γνωριμία του με τη Γερμανού ο Θάνος Καλλίρης.