Φως στο τούνελ: Βαρύ το κλίμα στο πλατό - Η ανακοίνωση της Νικολούλη έφερε λίγο αργότερα σπαραγμό

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φως στο τούνελ: Βαρύ το κλίμα στο πλατό - Η ανακοίνωση της Νικολούλη έφερε λίγο αργότερα σπαραγμό

Η εκπομπή Φως στο Τούνελ του MEGA, ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής με την υπόθεση δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου. Η κα Βαρβάρα Θεοδωράκη είδε για τελευταία φορά τον 26χρονο τότε, μονάκριβο γιο της στις 9 Αυγούστου του 2012.

Ο Πέτρος Μιχαλεάκος πολλά χρόνια φίλος της οικογένειας, έστησε την απαγωγή του Μάριου και στη συνέχεια προσποιείτο τον διαπραγματευτή με τους απαγωγείς, απαιτώντας από την μητέρα του νεαρού να μην απευθυνθεί στις Αρχές. Όταν τελικά το έκανε, κατάλαβαν τον ρόλο του και τον συνέλαβαν για την απαγωγή όπως επίσης και τους συνεργούς του.

Ο Πέτρος Μιχαλεάκος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σε 23 χρόνια για σύσταση συμμορίας, διάπραξη κακουργήματος, αρπαγή κατά συναυτουργία και απόπειρα εκβίασης. Στη σύζυγο του Βούλα Σιούταλου επεβλήθη ποινή 18 χρόνων για αρπαγή από κοινού, απλή συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και σύσταση συμμορίας για διάπραξη κακουργήματος.

Για την υπόθεση του Μάριου έχουν καταδικαστεί άλλα τέσσερα άτομα, ενώ δύο αθωώθηκαν. Ωστόσο, η υπόθεση άνοιξε ξανά, καθώς έπειτα από έρευνα των ανακριτικών αρχών προέκυψαν 8 νέοι κατηγορούμενοι.

Πρόσφατα δυο ακόμη άνδρες συνελήφθησαν - δείτε εδώ.

Η ανακοίνωση της Νικολούλη για την υπόθεση Παπαγεωργίου

Το βράδυ της Παρασκευής λοιπόν, στην έναρξη της εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη ανακοίνωσε: «Καλησπέρα. Η εκπομπή φίλοι μου κυριολεκτικά ανατρέπεται αυτή τη νύχτα για να μείνουμε στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου. Μετά από έναν αγώνα χρόνων έχουμε εξελίξεις. Τα στοιχεία έβγαιναν στο φως αλλά κανείς δεν τους άγγιζε, δεν τους πλησίαζε και να που τώρα βλέπουμε τις εξελίξεις αυτές για τα μέλη της ομάδας που φέρεται να έχουν πάρει μέρος, στη δολοφονία και στην εξαφάνιση του πτώματος του άτυχου Μάριου. Θέλω απόψε φίλοι μου να ακούσουμε και τι μου έλεγε ο εγκέφαλος της συμμορίας, κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους. Αυτή η νύχτα θα είναι καυτή».

Στη συνέχεια βγήκαν στο φως της δημοσιότητας πολλά στοιχεία για τον τραγικό θάνατο του Μάριου που σήμερα θα ήταν 37 ετών.

Ο σπαραγμός της μητέρας του

Λίγο μετά την ανακοίνωση της Αγγελικής Νικολούλη, προβλήθηκε βίντεο με τις δηλώσεις της μητέρας του Μάριου, που έχασε το παιδί της για πάντα... Η κα Βαρβάρα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και σπάραξε μπροστά στην κάμερα.

«Είναι μία ευχάριστη είδηση και λέω ο Θεός δεν μας ξεχνάει και οι προσευχές μας βγήκαν αληθινές. Πιστεύω στο Θεό ότι θα βρεθούν τα οστά του Μάριου. Το πιστεύω, δεν το βάζω κάτω. Και να πω και συλλυπητήρια στους "κυρίους", που συνελήφθησαν. Όταν γινόταν το δικαστήριο με πλησίασαν και μου είπαν συλλυπητήρια. Τους τα ανταποδίδω. Έκαναν κακό στην οικογένειά μου και τους γύρισε μπούμερανγκ», είπε.

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Με την υπομονή, τη βοήθεια του Θεού και τη δική σας, φτάνουμε στην άκρη. Με έπαιρναν από κανάλια και μου έλεγαν ότι ο γιος μου είναι μπλεγμένος με ναρκωτικά αλλά εσύ απέδειξες ότι υπήρχε η κακοήθεια τους».