«Χωρίσανε μια εβδομάδα και η άλλη ανεβάζει τις κούτες από το σπίτι ημίγυμνη» - Χείμαρρος η Ελισάβετ Σπανού κατά της Αλεξάνδρας Παναγιωταρου

«Τι δε καταλαβαίνουμε ακριβώς; Είναι ξεκάθαρο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Χωρίσανε μια εβδομάδα και η άλλη ανεβάζει τις κούτες από το σπίτι ημίγυμνη» - Χείμαρρος η Ελισάβετ Σπανού κατά της Αλεξάνδρας Παναγιωταρου

Συνέντευξη στην εκπομπή Γειά σου, παραχώρησε η Ελισάβετ Σπανού. Η πρώην παίκτρια του Survivor, μίλησε για τον κύκλο του All Star, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει με αιχμηρά λόγια τον χωρισμό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου από τον Στάθη Σχίζα.

Απορούσε όπως ανέφερε πως είναι μαζί καθώς φαινόντουσαν διαφορετικοί και ουσιαστικά πήρε το μέρος του νικητή του Survivor 5.

Οι δηλώσεις της Σπανού για το χωρισμό Παναγιώταρου - Σχίζα

«Βάζω και παίζει survivor για να βλέπω Βασάλο. Μ'αρέσει πολύ. Ντρέπομαι δεν κάνω την πρώτη κίνηση και αν δεν το κάνουν ξεκάθαρα δεν το καταλαβαίνω. Είναι βούρλο», ανέφερε αρχικά για το ριάλιτι επιβίωσης.

«Τον Στάθη Σχίζα τον έχω συναναστραφεί ελάχιστα σε κάποιο event. Ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Τον Στάθη μπορώ να πω ότι τον έχω καταλάβει λίγο καλύτερα. Ενώ συνήθως σε έναν χωρισμό πρέπει να λυπόμαστε γιατί είναι κάτι δυσάρεστο, στη συγκεκριμένη περίπτωση δε μπορώ να σου πω ότι μου συνέβη κάτι τέτοιο. Δηλαδή πάντα απορούσα πως αυτοί οι δυο άνθρωποι ήταν μαζί. Μου φαινόντουσαν εκ διαμέτρου αντίθετοι.

Η εικόνα που έχω για τον Στάθη, είναι ενός ανθρώπου πολύ χαμηλών τόνων, ένα πολύ ηθικό παιδί, αξιοπρεπές παιδί, με λόγο. Αντίθετα, η κυρία Παναγιώταρου, χωρίς να τη γνωρίζω, από αυτά που βλέπω στα social media της και το πως παρουσιάζεται στα media, μου φαίνεται πολύ διαφορετική. Σίγουρα πολύ πιο εξωστρεφής, ας το αφήσω εκεί», σχολίασε.

Και πέταξε το καρφί της: «Υποτίθεται ότι ήταν ένας πάρα πολύ μεγάλος έρωτας. Κατά τη διάρκεια αυτού του πολύ μεγάλου έρωτα, ο άνθρωπος αυτός απουσίασε σχεδόν έναν χρόνο. Χωρίσανε μια εβδομάδα και η άλλη ανεβάζει τις κούτες από το καινούργιο της σπίτι ημίγυμνη (δείτε βίντεο από το σπίτι της). Τι να σχολιάσω ακριβώς. Τι δε καταλαβαίνουμε ακριβώς; Είναι ξεκάθαρο» - δείτε επίσης πόσο νοίκι πληρώνει στο σπίτι της η Αλεξάνδρα.