Full in Love: Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Τζαβέλλα με την Βίκυ Κάβουρα

Δεν το κρύβουν πια!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP / Instagram / Βίκυ Κάβουρα
NDP / Instagram / Βίκυ Κάβουρα

Η Βίκυ Κάβουρα, μετά από αρκετά χρόνια μοναξιάς, φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στα μάτια του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Γιώργου Τζαβέλλα. Οι δυο τους το πρώτο διάστημα προσπάθησαν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο οι κοινές τους εμφανίσεις είχαν αρχίσει να γίνονται όλο και συχνότερες με αποτέλεσμα οι φήμες να φουντώνουν.

Αποφάσισαν εν τέλει να επισημοποιήσουν τον δεσμό τους πολύ πρόσφατα και, μάλιστα, η ηθοποιός δημοσίευσε και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο Instagram (δείτε την εδώ), ενώ πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι την βλέπουν να τριγυρνά στα γήπεδα, κάθε φορά που εκείνος έχει αγώνα (δείτε την εδώ στις κερκίδες με πατατάκια στο χέρι).

Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Τζαβέλλα με την Βίκυ Κάβουρα

Το Σάββατο 13/5 έφτασε η στιγμή που και ο καλός της ανέβασε και εκείνος μία κοινή τους φωτογραφία στον δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, κάτι που φανερώνει πως το ζευγάρι είναι τρελά ερωτευμένο και δεν προσπαθεί πια να κρύβεται. Φυσικά, τα like και οι αντιδράσεις ήταν πολλές, με τους ακόλουθούς τους να "λιώνουν".

Γιώργος Τζαβέλλας Βίκυ Κάβουρα ανάρτηση
Instagram / Γιώργος Τζαβέλλας

Όλο το παρασκήνιο της σχέσης τους

Να υπενθυμίσουμε πως οι πρώτες φήμες γύρω από τη σχέση τους ξεκίνησαν με την εμφάνιση της ηθοποιού στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στις 9 Νοεμβρίου, όπου ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ίδια στις κερκίδες μαζί με μία φίλη της.

Έπειτα, ακολούθησε και μια συνάντηση τους στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου όπου αποδείχθηκε αρκετή για να πυροδοτήσει τη μεταξύ τους έλξη και έκτοτε ο ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός είναι αχώριστοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μανταγάρη, η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι στην Αυστρία πριν από λίγο καιρό, με την ηθοποιό να έχει δημοσιεύει κάποιες φωτογραφίες στα social media από το ταξίδι, χωρίς όμως να αποκαλύπτει, με ποιον ταξίδεψε.

Να τονίσουμε εδώ, πως μαζί με το ζευγάρι ήταν και ο καλός φίλος και συναθλητής του Γιώργου, Τάσος Μπακασέτας, με τη σύντροφό του, Λία Αβραάμ.