«Μπορεί να μην κατάφερα να περάσω, αλλά έχω το κεφάλι μου ψηλά» - Η απάντηση του Victor Vernicos για την ελληνική αποστολή στην Eurovision 2023

«Χάρηκα για τη στήριξη που πήρα από το εξωτερικό και από κάποιους στην Ελλάδα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μπορεί να μην κατάφερα να περάσω, αλλά έχω το κεφάλι μου ψηλά» - Η απάντηση του Victor Vernicos για την ελληνική αποστολή στην Eurovision 2023

Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2023 ο Victor Vernicos θέλησε να στείλει το μήνυμά του στους υποστηρικτές του, εξηγώντας ποια είναι η ψυχολογία του και οι σκέψεις του μετά την απόφαση του κοινού και των κριτικών, απαντώντας και σε όσους μπορεί να σχολίασαν αρνητικά την εμφάνισή του και το τραγούδι του.

Δημοσίευσε, λοιπόν, ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό του στο Tik Tok με το κομμάτι "What they say" να ηχεί και εκείνος να το τραγουδά, ενώ μπροστά του υπήρχε ένα μικρό κείμενο γεμάτο νόημα.

Η απάντηση του Victor Vernicos στα σχόλια για την εμφάνισή του στην Eurovision 2023

«Μπορεί να μην κατάφερα να περάσω στον τελικό της Eurovision, αλλά έχω το κεφάλι μου ψηλά και ελπίζω να σας αρέσει αυτό το τραγούδι», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Μόνος του ο Vernicos την ώρα του αποκλεισμού του - Τον αγκάλιαζαν μόνο από τις άλλες ομάδες και όχι η ελληνική (Βίντεο)

@victorvernicos

This is ‘968 Paradox’ #eurovision2023 🫶🏼🤍🫶🏼

♬ 968 Paradox First Sneak Peak - Victor Vernicos

Μάλιστα, την επόμενη ημέρα μίλησε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις για την εμπειρία του στο Λίβερπουλ.

«Είμαι καλά. Ήταν μία τέλεια εμπειρία που νομίζω ότι δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Χάρηκα πάρα πολύ που εκπροσώπησα τη χώρα μας στη Eurovision και χάρηκα επίσης για τη στήριξη που πήρα από το εξωτερικό και από κάποιους στην Ελλάδα. Σίγουρα το όνειρό μου ήταν να προκριθούμε στον τελικό και να πάμε καλά, αλλά έτσι ήταν να γίνει. Δεν ήταν η βραδιά μας, δεν ήταν η μοίρα μας», εξήγησε.

«Χθες βράδυ ανέβηκα πάνω στη σκηνή και τα έδωσα όλα, δεν είχα το άγχος που πολλοί πίστευαν ότι έχω. Θεωρώ όμως ότι ήταν σημαντικό αυτό που έκανα, τα έδωσα όλα με ένα τραγούδι αληθινό, βγαλμένο μέσα από την καρδιά μου. Δεν θέλω να μιλήσω για όλους αυτούς τους παράγοντες που μπορεί να πήγαν λάθος. Αυτό που ήταν να γίνει έγινε», επισήμανε έπειτα.

Διαβάστε επίσης: Μαρίνα Βερνίκου: «Μίλησα με τη μητέρα του και μου είπαν...» - Η ψυχολογία του Victor Vernicos μετά τη φυγάδευση και τον αποκλεισμό του