Μπέττυ Μαγγίρα: «Θα το σκεφτόμουν ένα τρίτο παιδί» - "Έσπασε" τη σιωπή της στην κάμερα της ΕΡΤ

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μπέττυ Μαγγίρα: «Θα το σκεφτόμουν ένα τρίτο παιδί» -

Η Μπέττυ Μαγγίρα, το Σάββατο 13/5, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Μαμά-δες, και δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για την οικογένεια που δημιούργησε μαζί με τον Δημήτρη Μάζη, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2009.

Εξήγησε, αρχικά, πως γνωρίστηκε με τον καλό της και ποιος τους έκανε το προξενιό, ενώ έπειτα αποκάλυψε πως είναι εκείνος σαν πατέρας και πως μοιράζουν τον χρόνο και τις υποχρεώσεις με τις κόρες τους (δείτε εδώ πόσο έχουν μεγαλώσει). Αναφέρθηκε επίσης και στις δύο γέννες της, αλλά και στο ενδεχόμενο του να αποκτήσει ένα τρίτο παιδί.

Η σπάνια αποκάλυψη της Μπέττυς Μαγγίρα για τις γέννες και η απάντηση για το 3ο παιδί

«Έμαθα ότι είμαι έγκυος όταν επέστρεψα από τη Eurovision», είπε αρχικά και έπειτα δήλωσε: «Η γέννα ήταν συγκλονιστική εμπειρία. Ο Δημήτρης μπήκε στη δεύτερη γέννα. Εγώ είχα δει γέννα στην τηλεόραση και είχα τρομοκρατηθεί. Προσπάθησα να γεννήσω χωρίς επισκληρίδιο που το έκανε η Ματθίλδη η καμικάζι. Κάποια στιγμή ούρλιαζα. Δεν άντεξα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αλλαγές στην εμφάνισή της με το πέρασμα του χρόνου και τόνισε: «Δεν είμαι τέλεια, κρύβω τις ατέλειές μου. Δεν μου αρέσει ο χρόνος, δεν τα πάμε πολύ καλά με τον χρόνο, έχουμε τσακωθεί, το έχω πει. Δεν μου αρέσει να γερνάω, κάνω πράγματα για να διατηρηθώ».

Και τέλος απάντησε "ανοιχτά" για την απόκτηση ενός ακόμη παιδιού: «Θα το σκεφτόμουν ένα τρίτο παιδί αν είχα αποκτήσει τις κόρες μου νωρίτερα. Το ήθελα ένα τρίτο».

Πώς της έγινε η πρόταση γάμου

Σε παλιά της συνέντευξη είχε αποκαλύψει πως ο σύζυγός της και πολίστας δεν της έχει ζητήσει ποτέ να την παντρευτεί με τον κλασικό πατροπαράδοτο τρόπο.

«Είναι να πάμε διακοπές στην Πάτμο με τον Δημήτρη. Είχαμε σχέση πολλά χρόνια.. Έχει πάρει το μονόπετρο να μου το δώσει…. Σκέφτεται που να το κρύψει, και λέει «Στις βαλίτσες, αυτή τις φτιάχνει θα το δει, στην τσέπη θα εξέχει, θα το δει, ας της το δώσω καλύτερα», και μου λέει «σου πήρα ένα δώρο» και το αφήνει, το βλέπω, του λέω «Παιδάκι μου τι δώρο είναι αυτό, αυτό είναι μονόπετρο, δε μου πήρες ένα βραχιόλι, ένα σκουλαρίκι, αυτό το δίνουμε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις», πήρα την Καμηλά τηλέφωνο να της πω τι έγινε. Ο Δημήτρης κατάλαβε ότι έπρεπε να πει και κάτι δίνοντάς το. Φτάσαμε στην Πάτμο, βγήκαμε το βράδυ σε ένα ωραίο εστιατόριο και μου λέει «Άντε, στην κάνω και την πρόταση», δεν το τόλμησε ποτέ να το πει» εξομολογήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα τονίζοντας πως δε θα ξεπεράσει ποτέ τον τρόπο με τον οποίο έλαβε το συγκεκριμένο δώρο.