MasterChef 7: «Τουλάχιστον το 8 είναι καλύτερο από το...» - Η πρώτη ανάρτηση του Ηλία Κιαζόλι μετά την αποχώρηση

Λίγοι έμειναν ακόμη μέχρι τον τελικό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 7: «Τουλάχιστον το 8 είναι καλύτερο από το...» - Η πρώτη ανάρτηση του Ηλία Κιαζόλι μετά την αποχώρηση

Το βράδυ της Παρασκευής 13/2 προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο του αγαπημένου ριάλιτι μαγειρικής, MasterChef 7, στο κανάλι του STAR και δυστυχώς πραγματοποιήθηκε άλλη μία αποχώρηση. Μπορεί να ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί μέχρι τώρα, ωστόσο ο Ηλίας Κιαζόλι ήταν αυτός που παρουσίασε την χειρότερο πιάτο στους κριτές και έτσι εκείνος βρέθηκε εκτός διαγωνισμού (δείτε εδώ ποιοι δύο πάνε τελικό).

Ο ίδιος, λοιπόν, αφού επέστρεψε στο σπίτι του και έπιασε κινητό στα χέρια του, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ευχαρίστησε το κοινό που τον παρακολουθούσε και τον στήριζε όλο αυτό το διάστημα, αποκαλύπτοντας και τα συναισθήματά του για την αποχώρησή του.

Η πρώτη ανάρτηση του Ηλία Κιαζόλι μετά την αποχώρηση από το MasterChef 7

«Αυτό ήταν, τέλος και για φέτος! Τουλαχιστον το 8 είναι καλύτερο από το 12. Βέβαια και το 1 θα ήταν ακόμα καλύτερο, αλλά τι να κάνουμε, that’s life, έχει και τα πάνω της, έχει και τα κάτω της. Είμαι φουλ happy για όλη την εμπειρία του MasterChef 7, τις δοκιμασίες, τους κριτές και όλα αυτά που έκαναν αυτό το ταξιδι special.
Και να θυμάστε mates, αν ζείτε χωρίς άγχος μερικές φορές το απολαμβάνετε περισσότερο και ειστε πιο ακομπλεξάριστοι!

ΥΓ: Αααα και το καλύτερο comment κερδίζει τηλέφωνο του ψυχολόγου μου για βοήθειαα

Thank you», σημείωσε στο προφίλ του.

Ηλίας Κιαζόλι ανάρτηση αποχώρησης MasterChef 7
Instagram / Ηλίας Κιαζόλι

«Η αδελφή μου έχει πεθάνει όταν ήμουν 13 και...»

Το επεισόδιο του MasterChef 7 στις 11/4 ήταν γεμάτο αγωνία για το αποτέλεσμα της μαγειρικής δοκιμασίας που θα έκρινε ποιος θα έφευγε και ποιοι θα έμεναν στον διαγωνισμό, ωστόσο υπήρξαν και πολλές στιγμές συγκίνησης, καθ' όλη τη διάρκεια, αλλά ιδιαίτερα στη λήξη του χρονόμετρου.

Πιο συγκεκριμένα, η Στέλλα Κατσέ, που ήταν και η μόνη γυναίκα που βρέθηκε προς αποχώρηση απέναντι στον Νίκο Κοντό και τον Ηλία Κιαζόλι, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της λόγω της έντασης, ενώ ο Ηλίας προσπάθησε να κρύψει τα συναισθήματά του, αλλά το βούρκωμα στα μάτια και η τρεμάμενη φωνή του τον πρόδωσαν την ώρα που μιλούσε για την απώλεια που τον στιγμάτισε και στην οποία θα αφιέρωνε την νίκη του εάν τα κατάφερνε.

«Σήμερα δεν μαγείρεψα για κανέναν. Μαγείρεψα για τον εαυτό μου, μαγείρεψα για ένα πρόσωπο που το αγαπάω πάρα πολύ, αλλά για τον εαυτό μου πιο πολύ. Είναι μια περίεργη ημέρα για μένα διότι, σαν σήμερα, έχει γεννηθεί η αδελφή μου που έχω χάσει. Εντάξει, η αδελφή μου έχει πεθάνει όταν ήμουν 13 και, στην περίπτωση που κερδίσω, θα αφιερώσω αυτή τη νίκη σε αυτήν», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Κιαζόλι.

Διαβάστε επίσης: Θα συνεχιστεί το Masterchef; - Η απάντηση των Κοντιζά & Ιωαννίδη στην κάμερα του ΣΚΑΙ