MasterChef 7 spoiler: Αυτοί είναι οι δυο παίκτες του τελικού

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 7 spoiler: Αυτοί είναι οι δυο παίκτες του τελικού

Το ριάλιτι μαγειρικής του STAR, MasterChef 7 έχει φτάσει στην τελική ευθεία. Όλοι οι παίκτες δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους για μια θέση στον μεγάλο τελικό με σκοπό να κερδίσουν τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο.

Μπορεί εμείς στις τηλεοράσεις μας να βρισκόμαστε περίπου στην τελική δεκάδα, ωστόσο τα γυρίσματα βρίσκονται πολύ πιο μπροστά. Οι παίκτες λοιπόν που θα φτάσουν στον τελικό έχουν ήδη βγει, σύμφωνα πάντα με spoiler που έχει διαρρεύσει αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ο τελικός όπως πάντα θα έχει τρία διαφορετικά σκέλη. Τα δυο θα είναι γυρισμένα με δοκιμασίες μαγειρικής ενώ η τελευταία θα είναι ζωντανά για να ανακοινωθεί ο νικητής.

Αυτούς τους παίκτες θα δούμε στον τελικό του MasterChef

Σύμφωνα με spoiler που έχει διαρρεύσει αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί, οι παίκτες που θα δώσουν "μάχη" είναι η Μαρία Μπέη - την οποία είχαμε το 2020 στον 4ο κύκλο του ριάλιτι - και ο Νίκος Τράκας.

Το ενδιαφέρον είναι πως οι δυο αυτοί παίκτες είναι σε κόντρα μέσα στο παιχνίδι και συνεχώς πετάνε ο ένας καρφιά προς τον άλλον. Ακόμη και στο χθεσινό 11/5 επεισόδιο επικράτησε χαμός.

MasterChef 7 τελικός Μπή - Τράκας

To μέλλον του παιχνιδιού

Ο Σωτήρης Κοντιζάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα, oι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 4/5 με τον σεφ να κάνει σχόλια για το ριάλιτι μαγειρικής αλλά και το μέλλον αυτού για του χρόνου (δείτε εδώ τι συνέβη πρόσφατα με την υγεία του).

Τόνισε πως φέτος τα πράγματα κυλούν πολύ ομαλά, ωστόσο δε μπορεί να αναφερθεί - πριν το κάνει το κανάλι - για το αν θα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα του Star την 8η σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής.

Σε κάθε περίπτωση, ο σεφ ξεκαθάρισε πως αν τέλει η παραγωγή αποφασίσει να δώσει συνέχεια στο Masterchef, τότε το κοινό θα πρέπει να περιμένει πολύ διαφορετικά πράγματα από όσα βλέπουμε φέτος.

«Περάσαμε πάρα πολύ καλά, εε γελάσαμε πολύ, δοκιμάσαμε καινούργια πράγματα. Κάτι συζητάμε, ναι (για του χρόνου). Τείνει στο αν θα γίνει να γίνει κάτι πολύ φρέσκο, δηλαδή να ανανεωθεί», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.