MasterChef 7: Βγήκαν τα "μαχαίρια" πριν καν ξεκινήσει η δοκιμασία - Ξεμπροστιάσματα και μπηχτές μπροστά στους κριτές

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 7: Βγήκαν τα

Το νέο επεισόδιο του MasterChef 7 ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης 11/5 και όλοι οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν μαζί με τους κριτές για μία νέα δοκιμασία στην Αχαϊα. Πριν ξεκινήσουν, όμως, τα μαγειρέματα, οι παίκτες έπρεπε να χωριστούν σε ομάδες και έτσι ο Άγγελος που είναι και ο νικητής της τελευταίας δοκιμασίας διάλεξε ως αντίπαλο αρχηγό τον Πορφύρη.

Η δυσκολία της δοκιμασίας αυτής είναι αρκετά μεγάλη κι αυτό γιατί θα πρέπει όλοι να φτιάξουν νόστιμα και ολοκληρωμένα πιάτα χωρίς πολλά μαγειρικά σκεύη, κάτι που έκανε τον Νίκο Τράκα να απορεί και να πετάει τις σπόντες του για τον Πορφύρη δίχως τέλος.

Χαμός στο αποψινό (11/5) επεισόδιο του MasterChef 7 πριν την δοκιμασία

Βέβαια, δεν είναι ο μόνος που μίλησε. Ο Δημήτρης Πολιτάκης πήρε επίσης τον λόγο μπροστά σε όλους για να ξεμπροστιάσει όσους λένε ψέματα και έχουν δημιουργήσει προβλήματα στο σπίτι.

Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Κοντού μετά την αποχώρησή του

Από το Masterchef 7 αποχώρησε ο Νίκος Κοντός, όπως είδαμε στο προχθεσινοβραδινό 9/5 επεισόδιο. Ο νεαρός παίκτης μονομάχησε απέναντι στον Αλέξανδρο Αντωνελάκη και στον Δημήτρη Πολιτάκη σε δοκιμασία αντιγραφής πιάτου του Μιχάλη Μάρθα.

Τελικά, ο Νίκος είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια και οι κριτές ανακοόινωσαν την αποχώρησή του, με τον ίδιο να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του λέγοντας πως ήταν ευτυχής που είχε αυτή τη διαδρομή στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Λίγο μετά την λήξη του επεισοδίου, ο Νίκος Κοντός προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Και κάπου εδώ ένα μαγειρικό ταξίδι τελειώνει . Αρχίζει όμως ένα άλλο και αυτό θα διαρκέσει πολύ . Μπαίνοντας στο @masterchefgr δεν περίμενα ότι θα καταφέρω να εξελιχθώ τόσο πολύ μαγειρικά και θα αποκτήσω τόσες γνώσεις . Ένα ακόμη που δεν περίμενα είναι να γνωρίσω υπέροχους ανθρώπους με τους οποίος δέθηκα και έγιναν κομμάτι της ζωής μου . Οι άνθρωποι αυτοί με βοήθησαν στο να αγαπήσω την μαγειρική ακόμη περισσότερο και να γίνω καλύτερος σαν άνθρωπος κάτι που μόνο άτομα που σε αγαπάνε πραγματικά το κάνουν αυτό . Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους @chef_koutsopoulosleonidas @scontizas @ioannidispanos που πίστεψαν σε έμενα και μου έδωσαν την ευκαιρία να τους αποδείξω ότι αξίζω να βρεθώ στο @masterchefgr .

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τον @alexandros_charalabopoulos που μας μεταλαμπάδευσε τις γνώσεις του και είχε όλη την όρεξη και την θέληση να μας διδάξει πολλά πράγματα κάτι που είμαι πολύ ευγνώμων γι’αυτο. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιήσω το όνειρο μου και αυτοί είναι όλη η παράγωγαρα του @masterchefgr και του καταπληκτικού σκηνοθέτη μας και της ομάδας του @tripylas . Αυτό ήταν παιδιά το ευχαριστώ είναι λίγο για όλους πλέον βγαίνω δυνατός και γεμάτος εφόδια να ξεκινήσω να κάνω αυτό που αγαπω . Τα φιλια μου ο Μότο Μότο», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Νίκος Κοντός.