«Σ' αγαπάμε» - Η δημόσια εξομολόγηση της Ιωάννας Τούνη για τα γενέθλια του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η φωτογραφία την ώρα που ταϊζει τον μπέμπη τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη / Δημήτρης Αλεξάνδρου
Instagram / Ιωάννα Τούνη / Δημήτρης Αλεξάνδρου

Σάββατο 13/5 σήμερα και πρόκειται για μία πολύ ξεχωριστή ημέρα για την οικογένεια του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη. Κι αυτό γιατί ο νέος μπαμπάς έχει τα γενέθλιά του. Το μοντέλο και δημοσιογράφος κλείνει τα 36 του χρόνια και η διάσημη influencer δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί δημόσια.

Δημοσίευσε, λοιπόν, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του ίδιου αγκαλιά με τον γιο τους στο σπίτι τους στην Θεσσαλονίκη, την ώρα που εκείνος τάιζε τον "νουνίτο", όπως τον αποκαλούν, με το μπιμπερό του (δείτε τον εδώ να αλλάζει πάνα στον μπέμπη).

Οι ευχές της Ιωάννας Τούνη για τα γενέθλια του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Χρόνια πολλά χαζό-μπαμπά μας. Σ’ αγαπάμε! #36», σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και γέμισε με σχόλια και μηνύματα με ευχές για τον αγαπημένο της.

Διαβάστε επίσης: «Ξεκινήσαμε να μιλάμε» - Η αντίδραση του Δημήτρη Αλεξάνδρου στις πρώτες φωνές του γιου του

Δημήτρης Αλεξάνδρου γενέθλια
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Τα δάκρυά του στην κάμερα του MEGA για τον γιο του

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 22/4 η Ιωάννα Τούνη, η οποία μίλησε για τη νέα της ζωή με τον γιο της, αλλά και όσα βιώνουν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου -δείτε εδώ για πρώτη φορά το προσωπάκι του γιου του.

Η ίδια ανέφερε πως ο μικρός της βρίσκεται διαρκώς μαζί της, αφού δεν υπάρχει κάποιο συγγενικό πρόσωπο στην οικογένεια να το κρατά, όμως δεν τους πειράζει, γιατί ο μικρός όπως φαίνεται τρελαίνεται για βόλτες! Καθ' όλη την διάρκεια της συνέντευξης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρισκόταν δίπλα της στον καναπέ και μάλιστα δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή του.

«Είναι δύσκολο αυτό που περνάτε οι γυναίκες, οι ορμόνες, η ζωή, δεν μπορείς να κάνεις αυτά που έκανες. Είναι δύσκολο για το ζευγάρι να αντιληφθεί τη μεγάλη αλλαγή, κάποια πράγματα που κάναμε δεν μπορούμε να τα κάνουμε. Θέλει κι ένα μέτρο.

Εμένα ας πούμε δεν μου αρέσει να ακουμπάνε πολύ το μωρό. Στο ταξίδι μας στο Κάιρο η γιαγιά της υπόθεσης ήμουν εγώ. Έχω σοβαρό άγχος. Εμείς που είμαστε από μονογονεϊκή οικογένεια.. Δεν θέλω ο μικρός να περάσει όλα αυτά που έχουμε περάσει εμείς», είπε βουρκωμένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.