Eurovision 2023: Αποθεώθηκε ο Andrew Lambrou - "Πανικός" κάτω από τη σκηνή με ουρλιαχτά και χειροκροτήματα για την Κύπρο

Η μαγική εμφάνιση στο τελικό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Eurovision 2023: Αποθεώθηκε ο Andrew Lambrou -

Οι πρώτη δεκάδα των χωρών που συμμετέχουν στην Eurovision 2023 έχει ήδη παρουσιάσει τα τραγούδια της και ανάμεσά τους βρέθηκε και ο Andrew Lambrou με την Κύπρο, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή και έκανε μεγάλο "σαματά".

Τραγούδησε το κομμάτι του "Break a broken heart", το οποίο μιλάει για τις σχέσεις που λήγουν χωρίς να το περιμένουμε, αλλά τελικά καταφέρνουμε να βγαίνουμε δυνατοί μέσα από αυτές και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που βρίσκεται εκεί, από τους θεατές πίσω από τις οθόνες, αλλά και από τους τουιτεράδες.

Η εμφάνιση της Κύπρου και του Andrew Lambrou στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2023

Διαβάστε επίσης: Δεν το έδειξαν οι κάμερες - Μεγάλο φαβορί έπεσε κάτω μπροστά σε όλους την ώρα που της έσκιζαν το παντελόνι

Σε ποια θέση βρίσκεται στις στοιχηματικές

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα στοιχηματικές, στις πρώτες θέσεις βρίσκονται Φινλανδία, Ουκρανία, Ισραήλ, Νορβηγία και Ισπανία, ενώ η Κύπρος στην 20η. Πολλά όμως μπορούν να αλλάξουν μέχρι το βράδυ.

Δείτε επίσης: Μόνος του ο Vernicos την ώρα του αποκλεισμού του - Τον αγκάλιαζαν μόνο από τις άλλες ομάδες και όχι η ελληνική (Βίντεο)

Φαβορί όμως για την νίκη - και βρίσκεται μάλιστα στην πρώτη θέση των στοιχηματικών - είναι η Σουηδία με την Loreen η οποία συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στην Eurovision. Το 2012 πήρε τη νίκη με το Euphoria και φέτος την διεκδικεί ξανά με το Tattoο.

Η Loreen λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα δεν γίνεται και μίλησε για την εμπειρία της στο μουσικό διαγωνισμό και αν είναι ικανοποιημένη με την επίδοση της και την στήριξη του κοινού.

«Αυτό που με ικανοποιεί γιατί μπορώ να το δω και να το νιώσω είναι όταν μπορώ να επικοινωνήσω με τον κόσμο, να συνδεθώ μαζί του», ανέφερε αρχικά και συνέχισε «Είμαι άνθρωπος που πηγαίνει όπου υπάρχει θετική ενέργεια. Όπου και αν είπα ότι μπορεί να επιστρέψω υπήρχε ένα θετικό συναίσθημα».

Σε ερώτηση για την Έλενα Παπαρίζου και το τραγούδι My number on, η Loreen αποκάλυψε πως έχει συναντήσει την τραγουδίστρια στην Σουηδία πριν πολλά χρόνια.

«Έχουμε γνωριστεί, νομίζω ήταν στη Σουηδία αλλά ήταν πριν από πολλά χρόνια. Θυμάμαι ότι ήταν μία πολύ ακέραιη και δυναμική γυναίκα και μου αρέσουν αυτοί οι άνθρωποι», εξομολογήθηκε.