«Μου λείπει πολύ η μανούλα μου και...» - Το συγκινητικό βίντεο της Τούνη αγκαλιά με το μωρό της για την γιορτή της μητέρας

Γιορτάζει για πρώτη φορά φέτος!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μου λείπει πολύ η μανούλα μου και...» - Το συγκινητικό βίντεο της Τούνη αγκαλιά με το μωρό της για την γιορτή της μητέρας

Η γιορτή της μητέρας είναι αφιερωμένη φυσικά σε όλες τις μητέρες, στη μητρότητα, στους μητρικούς δεσμούς και στην επιρροή των μητέρων στη κοινωνία συνολικά. Φέτος λοιπόν, γιορτάζουν πολλές μανούλες της ελληνικής showbiz, καθώς το 2022 και το 2023 είχαμε πολλές γέννες. Ανάμεσα τους και η Ιωάννα Τούνη.

Ο μπέμπης της, καρπός του έρωτα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ήρθε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της επιχειρηματία. Συγκεκριμένα, λίγο μετά το θάνατο της μαμάς της η οποία έδινε "μάχη" με τον καρκίνο.

Σήμερα, με αφορμή την γιορτή, η Ιωάννα Τούνη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ευχηθεί σε όλες τις μανούλες.

Η ανάρτηση της Τούνη για την γιορτή της μητέρας

«Καλημέρα χαρούμενη ημέρα της μητέρας σε όλες τις μανούλες εδώ πέρα τις συμπεθέρες μου. Μην ξεχάσεις σήμερα να πεις χρόνια πολλά στην μαμά σου θα σε σκοτώσω κακομοίρα μου, γιατί μου λείπει πολύ η μανούλα μου και φέτος είναι η πρώτη χρονιά που είμαι εγώ μανούλα χάρη στο νουνιτάκι μου. Μανούλες μου, χρόνια πολλά σας αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο αγκαλιά με το μωράκι της.

Να σημειωθεί πως χθες 13/5 μια ημέρα πριν την γιορτή της μητέρας, είχε τα γενέθλια του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - δείτε την τρυφερή ανάρτηση που έκανε για να του ευχηθεί.

Η δύσκολη γέννα και ο κίνδυνος

Η Ιωάννα λοιπόν μέσα από τα social media έχει αποκαλύψει πως προσπάθησε πάνω από 20 ώρες για να γεννήσει φυσιολογικά, όμως δεν τα κατάφερε λόγω της θέσης του μωρού για αυτό και τελικά έκανε αναγκαστικά καισαρική, καθώς ανέβασε πυρετό και άρχισε να κινδυνεύει η ίδια και το μωρό.

«Πρώτο στόρι μετά από μέρες… Χθες βγήκαμε από το νοσοκομείο με τον μπέμπη. Ήθελα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά, προσπαθήσαμε πάνω από 20 ώρες… αλλά δεν τα κατάφερα λόγω της θέσης του μωρού. Περάσαμε σε αναγκαστική καισαρική έπειτα γιατί ανέβασα πολύ πυρετό και άρχισαν να είναι ανησυχητικοί οι παλμοί του μωρού.

Πήγαμε σε αναγκαστική καισαρική μετά από 20 plus ώρες. Γιατί άρχιζε να κινδυνεύει το μωρό και εγώ και έπρεπε να βγει κάπως ο μικρός μπέμπης, που ξεκίνησε με ζόρια. Βγήκε, όλα καλά. Θηλάζω, προσπαθώ δηλαδή. Δεν είναι πολύ εύκολο» έχει πει χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.