«Ήμαρτον παιδιά! Το έχετε καταστρέψει το παιδί» - Ξεσπάθωσε ο Μικρούτσικος κατά της ΕΡΤ για την Eurovision

«Η Κύπρος έπρεπε να είναι στην πρώτη πεντάδα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήμαρτον παιδιά! Το έχετε καταστρέψει το παιδί» - Ξεσπάθωσε ο Μικρούτσικος κατά της ΕΡΤ για την Eurovision

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, εξαιτίας της βαθμολογίας της ελληνικής κριτικής επιτροπής στην Κύπρο στην Eurovision. Συγκεκριμένα, έβαλαν στον Andrew Labrou 4 αντί για 12 με αποτέλεσμα o παρουσιαστής να ξεσπαθώσει στον αέρα του MEGA.

Δήλωσε συγκεκριμένα απαράδεκτο το βαθμό αυτό προς την συμμετοχή τη Κύπρου, κάνοντας μάλιστα αναφορά στην συμμετοχή με το τραγούδι Άνοιξη πριν πολλά χρόνια, που είχε φέρει μάλιστα και την κόντρα του με τον Τάσο Τρύφωνος.

Το ξέσπασμα του Μικρούτσικου για την Eurovision

«Η Κύπρος έπρεπε να είναι στην πρώτη πεντάδα. Είναι φωνάρα, με ένα κομμάτι πιασάρικο και απλά ντυμένος, όχι καρναβάλι. Μπράβο στον κόσμο που έδωσε 12άρι γιατί έχουμε συνηθίσει να δίνουμε εμείς 12άρι στην Κύπρο και οι Κύπρος 12άρι σε εμάς. Δεν το κάνουμε μόνο εμείς. Το κάνουν οι Σκανδιναβοί μεταξύ τους, το κάνουν οι Δαλματικές ακτές κλπ. Εγώ διαφωνώ με αυτό, αλλά υπάρχει.

Σε ένα πολύ καλό τραγούδι της Κύπρου, το καταδικάζουμε με το 4; Εγώ όταν πήγα με την Άνοιξη, ήταν στίχοι, μουσική και ερμηνεία μοναδικά, μας το έλεγαν οι ξένοι και βγαίνει τότε η Κύπρος και δίνει 10, όταν έχει δώσει σε κουτσά άλογα, σε ανύπαρκτα κομμάτια 12. Σήμερα, σε μια Κύπρο, η οποία βγήκε με αέρα, κόντρα στα λάθη τα δικά μας, σαν να θέλει να συνεχίσει τη λαθολογία η ΕΡΤ γιατί πρέπει να το συζητήσουμε..

Είδα την εκπομπή να ξεκινάει, πριν μπει η εικόνα, "Victor, το μουσικό σου ταξίδι μόλις αρχίζει" αντί να πει "Victor, το μουσικό σου ταξίδι φροντίσαμε μόλις να τελειώσει", γιατί είναι ευθύνη της ΕΡΤ. Βάζει ένα άγουρο παιδί. Το 4άρι στην Κύπρο είναι άδικο και ιδιαίτερα όταν δίνουν 12άρι στο Βέλγιο. Ήμαρτον παιδιά!», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ξεσπάθωσε με την Σίσσυ Χρηστίδου να ξεκαθαρίσει πως το 4 που έδωσε η Ελλάδα και σχολιάστηκε έντονα ήταν από την κριτική επιτροπή πέντε ατόμων και όχι του κοινού, αφού το κοινό έβαλε 12 στον Andrew.

«Επειδή στην ΕΡΤ η σκιά του Victor βαραίνει, το έχετε καταστρέψει το παιδί. Είναι ακραιφνώς δικιά σας επιλογή! Η ελληνική επιτροπή βγάζει τον Victor να μας εκπροσωπήσει και δίνει 4 στην Κύπρο», ολοκλήρωσε λίγο αργότερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος.