Ελένη Φουρέιρα: Τα τρυφερά δώρα του Αλμπέρτο Μποτία για την γιορτή της μητέρας

Οι αναρτήσεις που έκανε στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: Τα τρυφερά δώρα του Αλμπέρτο Μποτία για την γιορτή της μητέρας

Πριν από τρεις περίπου μήνες η Ελένη Φουρέιρα έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία, ένα υγιέστατο αγοράκι. Από την ημέρα εκείνη η ζωή της έχει αλλάξει κατά πολύ και σήμερα 14/5 γιορτάζει για πρώτη φορά ως μαμά.

Μπορεί η διαδικασία για να αποκτήσει το μωράκι της να μην ήταν εύκολη, όπως παραδέχτηκε και η ίδια σε συνέντευξή της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ενάμιση χρόνο πάλευα. Πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς, μέχρι που τελικά το μωρό ήρθε φυσικά», αλλά τώρα, όλα αυτά τα έχει αφήσει πίσω της και ετοιμάζει τα επόμενά της βήματα μαζί με τους άντρες της ζωής της.

Με αφορμή λοιπόν την γιορτή της μητέρας, ο σύντροφος της, της έκανε μερικά πολύ τρυφερά δώρα για να της ευχηθεί. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τα δώρα του Μποτία στην Φουρέιρα για την γιορτή της μητέρας

Αρχικά της έδωσε δυο πανέμορφα κόκκινα τριαντάφυλλα, ενώ η πιο γλυκιά έκπληξη ήταν μια ροζ τούρτα που έγραφε πάνω «best mom» δηλαδή η «καλύτερη μαμά».

Να σημειωθεί πως η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζει την μεγάλη επιστροφή της στο τραγούδι και μάλιστα, ήδη έγινε γνωστό μέσα από ποιο κανάλι θα την απολαύσουμε.

Ελένη Φουρέιρα γιορτή της μητέρας

Αποκλειστικό: Αυτό το όνομα θα χαρίσουν στο αγοράκι τους

Όπως γνωρίζουμε μέχρι στιγμής νονός του μπέμπη θα είναι ο Πέτρος Τσαπαρδώνης, ένας αδερφικός φίλος της Ελένης Φουρέιρα!

Αποκλειστικό: Με αυτό το όνομα θα βαφτίσουν το αγοράκι τους Φουρέιρα - Μποτία

Τώρα, όσον αφορά το όνομα, σύμφωνα με φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού από την στιγμή που γεννήθηκε ένα είναι το όνομα που τριγυρνά στο μυαλό της Ελένης και του Μποτία: «Λέανδρος», γιατί; Γιατί είναι και Ισπανικό και καθολικό. Σας το είχαμε γράψει και στο παρελθόν άλλωστε! Οι δυο τους δεν είναι τόσο εθιμοτυπικοί σε κάποια πράγματα και δεν θα ήθελαν να δώσουν ονόματα από γονείς οπότε ψάχνουν κάτι που να τους χαρακτηρίζει απόλυτα.

Αυτή η επιλογή, βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να αλλάξει ανά πάσα ώρα και στιγμή, αλλά εδώ θα είμαστε, στο Youweekly.gr, να τα πούμε όλα!