«Δεν είναι ότι το αποφεύγω...» - Η απάντηση της Ελένης Τσολάκη για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το OPEN

«Φαντάζομαι ότι η διοίκηση έχει...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν είναι ότι το αποφεύγω...» - Η απάντηση της Ελένης Τσολάκη για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το OPEN

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως μέσα από μία ανακοίνωση του OPEN πως ο Γιάννης Λάτσιος δεν εργάζεται πλέον για το κανάλι και πως η συνεργασία του με αυτό έληξε. Φυσικά, τα ερωτήματα που προέκυψαν είναι πολλά, ωστόσο δεν υπάρχει καμία απορία για το όνομα του αντικαταστάτη του, καθώς αυτό ανακοινώθηκε την επόμενη κιόλας ημέρα (δείτε εδώ ποιος είναι).

Κάποιοι από τους συνεργάτες του στελέχους του σταθμού έχουν μιλήσει δημόσια για το γεγονός και έχουν εκφέρει την άποψή τους και το ίδιο έκανε και η Ελένη Τσολάκη την Κυριακή 14/5 μέσα από την κάμερα του ALPHA και της εκπομπής "Καλύτερα Δε Γίνεται".

Το σχόλιο της Ελένης Τσολάκη για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το OPEN

«Φαντάζομαι ότι η διοίκηση έχει σκεφτεί την επόμενη ημέρα πως θα κυλήσουν τα πράγματα και μένει από εδώ πέρα να ξεκινήσουμε να δούμε τι θα γίνει, πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, ποιος θα αναλάβει και να κάνουμε τις κουβέντες μας. Δεν ξέρω ακόμα, ρε παιδιά, τίποτα», είπε χαρακτηριστικά για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον Γιάννη Λάτσιο.

Και σε ερώτηση για την νέα σεζόν και το δικό της μέλλον, δήλωσε: «Θα δούμε. Τώρα ότι και να πω είναι κάτι που δεν το ξέρω, γιατί ήταν μια εξέλιξη πολύ πρόσφατη που δεν μπορώ να σας απαντήσω. Δεν είναι ότι το αποφεύγω πραγματικά».

Και συμπλήρωσε: «Φυσικά θα ήθελα να συνεχίσω. Είμαι σε αυτόν τον σταθμό δυόμιση χρόνια, η συνεργασία μου είναι άψογη, με τα παιδιά έχω μια καταπληκτική συνεργασία μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Βεβαίως και προηγείται για μένα το OPEN».

Διαβάστε επίσης: «Κάποια στιγμή είπε και αυτός μπάστα!» - Παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το Open