«Ζωή μου, σου υπόσχομαι...» - Φανερά συγκινημένη η Ιωάννα Μαλέσκου για την πρώτη γιορτή της μητέρας που περνά

Η φωτογραφία με τα μικρά πατουσάκια της κόρης της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Μαλέσκου
Instagram / Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε μαμά για πρώτη φορά πριν από λίγες ημέρες και έτσι μπορεί και επίσημα να γιορτάζει την ημέρα που είναι αφιερωμένη σε όλες τις μανούλες, σήμερα, Κυριακή 14/5 (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες της με την κόρη της έξω από το μαιευτήριο).

Δεν συγκρατήθηκε, λοιπόν, και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με το μικροσκοπικά πατουσάκια της μπέμπας της, συνοδεύοντάς την από ευχές για όλες τις γυναίκες που βίωσαν και βιώνουν το θαύμα της μητρότητας, δίνοντας παράλληλα μία υπόσχεση στην μικρή της.

Η τρυφερή ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου για την γιορτή της μητέρας

«"Πατουσάκια… δια χειρός"

Μόλις λίγες μέρες που έχεις έρθει στον κόσμο και μαζί σου ανακαλύπτω, μέρα τη μέρα, έναν νέο κόσμο. Baby steps κυριολεκτικά, στη νέα μας καθημερινότητα και πραγματικότητα. Από σήμερα, η Γιορτή της Μητέρας απέκτησε άλλο νόημα. Σου υπόσχομαι όμως, ότι θα προσπαθώ κάθε μέρα να είναι «γιορτή», με τα εύκολα, τα δύσκολα, με όλα όσα η ζωή μάς φέρει. Πάντα στο πλευρό σου. Ζωή μου.
Με αγάπη, η μαμά σου.

Χρόνια μας πολλά μανούλες»

Διαβάστε επίσης: «Το ρόδο μας» - Η πρώτη ανάρτηση αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη της

Ιωάννα Μαλέσκου κόρη γιορτή της μητέρας
Instagram / Ιωάννα Μαλέσκου

Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την γέννα

«Είμαι τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη. Δεν το πιστεύω ότι θα είχα αυτό το πλασματάκι στην κοιλιά μου και τελικά είναι στην αγκαλιά μας», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια φανερά χαρούμενη.

«Αν συγκινήθηκα με την γέννηση της κόρης μου; Μου έρχεται να κλάψω ξανά. Η κόρη μου είναι το αυτοκολλητάκι μου. Αλλάζουν οι ρυθμοί», ανέφερε στη συνέχεια και είπε «Είμαι ανυπόμονη και ζορισμένη».

Σχετικά με τον σύζυγό της: «Ήταν μέσα στον τοκετό. Η κόρη μου είναι ίδια ο μπαμπάς της. Τελικά αυτό που λένε ισχύει».

Μάλιστα, δεν δίστασε να εκφράσει την δυσαρέσκεια της για μια ερώτηση «Είναι τρομερά πιεστικό για μια έγκυο να την ρωτάς πότε θα γεννήσει. Σκέφτεται πότε θα γεννήσει, αν θα πάνε όλα καλά».

Θα κάνει δεύτερο παιδάκι; Πως θα ονομάσει την κορούλα της; «Είχα πει ότι θα αποφασίσω το όνομα της κόρης μου μόλις την δώ. Δε μπορώ να σας πω. Τώρα δεν θα σου πω αν θα κάνω δεύτερο παιδί γιατί είναι πολύ φρέσκο αλλά θέλω».

Επίσης, αναφέρθηκε και στην απόφαση της να απέχει από την τηλεόραση: «Είπα να απέχω από την τηλεόραση λόγω της εγκυμοσύνης. Δεν θα ρίσκαρα για κανένα λόγο να μπω σε αυτό το σκαμπανέβασμα της ψυχολογίας. Θέλω όμως να μπει στη ζωή μου».