Η πρώτη δημόσια εμφάνιση Τζαβέλλα - Κάβουρα: Μαζί μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΑΕΚ (Φωτογραφίες και βίντεο)

Τα τρυφερά τετ α τετ του ζευγαριού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση Τζαβέλλα - Κάβουρα: Μαζί μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΑΕΚ (Φωτογραφίες και βίντεο)

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2022-23 γιόρτασε το βράδυ της Κυριακής 14/5 η ΑΕΚ και όπως ήταν αναμενόμενο, τόσο η ομάδα όσο και οι οπαδοί έστησαν γλέντι μέσα και έξω από την OPAP Arena.

Στο πλευρό του Γιώργου Τζαβέλλα η Βίκυ Κάβουρα μετά την νίκη της ΑΕΚ

Φυσικά, ανάμεσα στους υποστηρικτές βρέθηκε για ακόμη μια φορά η Βίκυ Κάβουρα, παρακολουθώντας τον αγώνα από τις κερκίδες μαζί με την μητέρα της προκειμένου να στηρίξει τον αγαπημένο της, Γιώργο Τζαβέλλα.

Μάλιστα, μετά την νίκη της ΑΕΚ, η κούκλα ηθοποιός βρέθηκε στα αποδυτήρια στο πλευρό του αγαπημένου της για να τoν συγχαρεί και από κοντά ενώ πόζαραν μαζί και σε μια φωτογραφία, την οποία και μοιράστηκε αμέσως μετά με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Πρωταθλητής μου», έγραψε στην ανάρτησή της η Βίκυ Κάβουρα.

Στο πλευρό του Γιώργου Τζαβέλλα η Βίκυ Κάβουρα μετά την νίκη της ΑΕΚ 

Το πρωί της Δευτέρας 15/5, μάλιστα, η εκπομπή Happy Day έδειξε μερικά πλάνα του ζευγαριού από την fiesta στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός μαζί με τον Σάκη Ρουβά.

Το ζευγάρι είναι μήνες μαζί και παρόλο που τον πρώτο καιρό έκρυβαν την σχέση τους, πλέον αναρτούν πολύ συχνά κοινές τους φωτογραφίες.

Όλο το παρασκήνιο της σχέσης τους

Να υπενθυμίσουμε πως οι πρώτες φήμες γύρω από τη σχέση τους ξεκίνησαν με την εμφάνιση της ηθοποιού στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στις 9 Νοεμβρίου, όπου ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ίδια στις κερκίδες μαζί με μία φίλη της.

Έπειτα, ακολούθησε και μια συνάντηση τους στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου όπου αποδείχθηκε αρκετή για να πυροδοτήσει τη μεταξύ τους έλξη και έκτοτε ο ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός είναι αχώριστοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μανταγάρη, η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι στην Αυστρία πριν από λίγο καιρό, με την ηθοποιό να έχει δημοσιεύει κάποιες φωτογραφίες στα social media από το ταξίδι, χωρίς όμως να αποκαλύπτει, με ποιον ταξίδεψε.

Να τονίσουμε εδώ, πως μαζί με το ζευγάρι ήταν και ο καλός φίλος και συναθλητής του Γιώργου, Τάσος Μπακασέτας, με τη σύντροφό του, Λία Αβραάμ.