Andrew Lambrou: «Για μένα αυτό είναι...» - Η πρώτη αντίδραση για το 4άρι της Ελλάδας στην Κύπρο στον τελικό της Eurovision 2023

Επέστρεψε στην πατρίδα του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Andrew Lambrou: «Για μένα αυτό είναι...» - Η πρώτη αντίδραση για το 4άρι της Ελλάδας στην Κύπρο στον τελικό της Eurovision 2023

Λίγες ημέρες μετά τον τελικό της Eurovision 2023 οι διαγωνιζόμενοι επέστρεψαν στις πατρίδες τους, όπως και ο Victor Vernicos (δείτε εδώ τις πρώτες του δηλώσεις), αλλά και ο Andrew Lambrou, ο εκπρόσωπος της Κύπρου, ο οποίος έκανε τεράστιο χαμό, αφού γοήτευσε τον γυναικείο πληθυσμό, αλλά πάνω από όλα εντυπωσίασε με την φωνή και το τραγούδι του.

Ο τελευταίος, λοιπόν, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του STAR, Breakfast at Star, και απάντησε αναλυτικά για όλα όσα έζησε στο Λίβερπουλ, ενώ μίλησε για πρώτη φορά και για το 4άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής που προκάλεσε "σάλο".

Διαβάστε επίσης: "Ανάθεμα σας σκυλιά πετάξτε τους στιλέτο κατάστηθα" - Οργή στο twitter για τον τελικό της Eurovision

Η πρώτη αντίδραση του Andrew Lambrou για το 4άρι της Ελλάδας στην Κύπρο στην Eurovision 2023

«Είμαι τόσο συγκινημένος. Προσπαθώ να βρω λόγια αυτή τη στιγμή, αλλά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν. Τους ανθρώπους της Κύπρου, της Ελλάδας, της Αυστραλίας, σε όλο τον κόσμο. Είναι υπέροχο να βρίσκεται εδώ, είμαι πολύ ευγνώμων που είμαι μέρος αυτού και θα χαμογελάω για πάντα», είπε αρχικά ο ίδιος για την εμπειρία που βίωσε.

Και απάντησε για το 4άρι της Ελλάδας και το 3άρι της Αυστραλίας: «Είμαι ευγνώμων για οποιονδήποτε βαθμό και θέλω να πω στους Έλληνες και στους Αυστραλούς ότι νιώθω την υποστήριξη και την αγάπη σας και για μένα αυτό είναι τα πάντα. Σας αγαπώ τόσο πολύ και σας το ανταποδίδω».

Διαβάστε επίσης: Κλείνει στόματα η ΕΡΤ για το 4άρι στην Κύπρο - Αναλυτικά οι βαθμολογίες της ελληνικής κριτικής επιτροπής

Η πρώτη ανάρτησή του μετά τον τελικό

Την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε ο Andrew Labrou μετά τον τελικό της Eurovision. Μπορεί να μην μπήκε ούτε καν στην τελική δεκάδα, ωστόσο, ο ίδιος δηλώνει ευγνώμων για το όμορφο ταξίδι που έζησε.

Βέβαια, να σημειωθεί πως πολλοί αναφέρουν ότι αν η ελληνική επιτροπή του έδινε 12 αντί για 4 στην βαθμολογία, θα είχε καταφέρει να μπει στους 10 καλύτερους.

«Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ευγνώμων νιώθω αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστώ όλους πολύ για την αγάπη και την υποστήριξη. Ελπίζω να έκανα περήφανη την Κύπρο, το να τραγουδώ με την καρδιά μου σε αυτή τη σκηνή είναι κάτι που θα μείνει μαζί μου για πάντα. Ανυπομονώ να δω τι επιφυλάσσει το μέλλον. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά.