«Το είχαμε συμφωνήσει και από την αρχή με τον σταθμό ότι...» - Το ξεκαθάρισμα της Ελεονώρας Μελέτη για την θέση του Τσουρού στο Mega Καλημέρα

«Εγώ θα αποφύγω να πω το οτιδήποτε για το τηλεοπτικό μου μέλλον»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Το είχαμε συμφωνήσει και από την αρχή με τον σταθμό ότι...» - Το ξεκαθάρισμα της Ελεονώρας Μελέτη για την θέση του Τσουρού στο Mega Καλημέρα

Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, το πρωί της Δευτέρας 15/5 και προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με την σεζόν που πέρασε στην τηλεόραση, για το τηλεοπτικό της μέλλον και όσα ακούγονται γι' αυτό, ενώ απάντησε και για τις φήμες που την ήθελαν δυσαρεστημένη με τον Κώστα Τσουρό.

Ο συνάδελφός της είχε δηλώσει πρόσφατα πως επιθυμούσε να κάνει δική του εκπομπή, όμως τελικά κατέληξε να βρίσκεται στο πάνελ της παρουσιάστριας του Mega Καλημέρα, κάτι που σε κάποιους δεν άρεσε καθόλου, διότι φάνηκε σαν να ήταν η τελευταία του επιλογή και το θεώρησαν ως προσβολή προς την Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε επίσης: «Αν ήμουν στη θέση του, δε θα καθόμουν στο τραπέζι πάλι» - Τα αιχμηρά σχόλια της Χριστοπούλου μετά τις δηλώσεις του Τσουρού για την Μελέτη

Το ξεκαθάρισμα της Ελεονώρας Μελέτη για τον Κώστα Τσουρό

«Καλά ήταν. Με τα πάνω της και με τα κάτω της, αλλά σε γενικές γραμμές εποικοδομητική θα την έλεγα. Από την πρωινή ζώνη είμαι ευχαριστημένη, από τη χρονιά έχουν υπάρξει και πολύ καλύτερες και θα υπάρξουν και στο μέλλον ελπίζω», είπε αρχικά η ίδια για την φετινή χρονιά.

Και επισήμανε για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Εγώ θα αποφύγω να πω το οτιδήποτε για το τηλεοπτικό μου μέλλον, πρώτον γιατί υπάρχουν άλλοι που το σχολιάζουν σαν να το ξέρουν πολύ καλύτερα και από μένα και θα αρκεστώ σε αυτό, αν και κατά 99% πέφτουν έξω. Από την άλλη όμως έχω φτάσει και σε μία ηλικία και είμαι τόσα χρόνια στον χώρο που πλέον δεν νιώθω καμία ανάγκη να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω κανέναν και τίποτα και να αποδείξω το παραμικρό. Αυτά που άκουσα την πρώτη τριετία από το 2001 που είμαι στον χώρο... είναι τύπου "γατάκια" αυτά που ακούω τώρα. Έχω κάνει όλα όσα θέλω στην τηλεόραση, είμαι τόσο χορτάτη, πλήρης, ευλογημένη!».

Όσον αφορά στον Κώστα Τσουρό, δήλωσε: «Το ήξερα. Γιατί να με ενοχλήσει κάτι ή γιατί να στεναχωρηθώ για κάτι; Ο κάθε επαγγελματίας διεκδικεί το καλύτερο για τον εαυτό του. Το είχαμε συμφωνήσει και από την αρχή με τον σταθμό, ότι εάν άνοιγε το οτιδήποτε θα αφορούσε στον Κώστα, ήταν από μένα, με μεγάλη μου χαρά, ελεύθερος να προχωρήσει, χωρίς να νιώθει καμία υποχρέωση και δέσμευση απέναντι στην εκπομπή. Όταν ξεκινήσαμε να συζητάμε για εμάς, είπαμε ότι θα είναι κοντά μας, έως ότου και εφόσον κάτι βρεθεί».

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν θα γίνει η βάφτιση της κόρης της το καλοκαίρι και αν θα υπάρξει και γάμος, αρκέστηκε να πει: «Βάφτιση θα κάνουμε σίγουρα πάντως».