Η Μελιτά επέστρεψε στο Πρωίαν σε είδον την Μεσημβρίαν - Το ξεκαθάρισμα του Σεργουλόπουλου για το 4αρι της Ελλάδας στην Κύπρο

«Εκείνη την ώρα πήγαινε η καρδιά μου να σπάσει» - Οι αποκαλύψεις των παρουσιαστών για την φετινή Eurovision

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Μελιτά επέστρεψε στο Πρωίαν σε είδον την Μεσημβρίαν - Το ξεκαθάρισμα του Σεργουλόπουλου για το 4αρι της Ελλάδας στην Κύπρο

Μετά από μια εβδομάδα απουσίας από την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την Μεσημβρίαν» λόγω της παρουσίασης της Eurovision, η Τζένη Μελιτά επέστρεψε στο πλατό το μεσημέρι της Δευτέρας (15/05), με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να την υποδέχεται, ξεσκονίζοντάς της την καρέκλα!

Μάλιστα, η Τζένη εκείνη την ώρα τον ρώτησε αν του έλειψε με τον Φώτη να απαντά: «Λες και έχει περάσει μήνας».

«Πέρασα πολύ ωραία. Η αλήθεια είναι πως έλειψα μια εβδομάδα αλλά εδώ πέρα δεν άλλαξε τίποτα» ανέφερε στη συνέχεια η Τζένη Μελιτά.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, όσον αφορά στην ανακοίνωση της βαθμολογίας αλλά και τους 4 βαθμούς που έδωσε η ελληνική επιτροπή στην Κύπρο, κάτι που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις (δείτε εδώ τι είπε ο εκπρόσωπος της Κύπρου, Andrew Lamprou).

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξεκαθάρισε για το 4 της Ελλάδας στην Κύπρο

Ο παρουσιαστής λοιπόν ανέφερε ότι την ώρα που ανακοίνωνε τις ψήφους, το μόνο που γνώριζε ήταν η χώρα στην οποία είχαμε δώσει το 12αρι, χωρίς να γνωρίζει για τις υπόλοιπες χώρες και τους 4 βαθμούς της Κύπρου.

«Είναι η μεγαλύτερη χαρά που είχα και ίσως το μεγαλύτερο τρακ που είχα σε μετάδοση ζωντανή. Εκείνη την ώρα πήγαινε η καρδιά μου να σπάσει, πραγματικά. Είχα κάνει τις πρόβες μου, είχα πει τα λόγια μου πολλές φορές με όλο το συνεργείο της ΕΡΤ και όλους τους τεχνικούς που τους αγαπώ πολύ, διότι το φρόντισαν πάρα πολύ. Έκανα τρεις πρόβες! Πάρα πολύ δουλειά για ούτε ένα λεπτό. Μου ήρθε η βαθμολογία τελευταία στιγμή. Εγώ αυτό που είδα ήταν αυτό που έπρεπε να ανακοινώσω στο 12αρι, το είπα και δεν ήξερα την υπόλοιπη κάρτα.

Εγώ είμαι σε ένα green box, δεν βλέπω ούτε μόνιτορ ούτε τίποτα, οπότε εγώ αυτό που είπα είναι ότι το 12αρι το δίνω εκεί που μου ήρθε το χαρτάκι. Αυτή ήταν η αποστολή μου Έρχεται ένα χαρτί που γράφει πάνω αυτή τη χώρα θα πεις και είπα αυτή τη χώρα. Παρουσιαστής είμαι, αυτό ήξερα ότι έπρεπε να κάνω και το έκανα με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσα και εύχομαι να άρεσε και σε σας. Το έκανα με σεβασμό σε αυτόν τον θεσμό», ξεκαθάρισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.