Eurovision 2023: «Λυπάμαι και ντρέπομαι» - Η οργισμένη δήλωση της Μαριάντας Πιερίδη για το 4άρι της Ελλάδας στην Κύπρο

Απογοητευμένη η τραγουδίστρια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Eurovision 2023: «Λυπάμαι και ντρέπομαι» - Η οργισμένη δήλωση της Μαριάντας Πιερίδη για το 4άρι της Ελλάδας στην Κύπρο

Μπορεί η Ελλάδα να αποκλείστηκε από τον τελικό της Eurovision 2023, ωστόσο τελικά αυτό που απογοήτευσε περισσότερο το κοινό αφορά την συμμετοχή της Κύπρου. Την ώρα της βαθμολογίας, ανακοινώθηκε πως η ελληνική κριτική επιτροπή της ΕΡΤ έδωσε 4 μόνο πόντους στην γειτονική χώρα και προτίμησε να δώσει το 12άρι στο Βέλγιο.

Φυσικά, το πλήθος ξεσηκώθηκε, ενώ πολλοί είναι και οι διάσημοι που πήραν θέση για το γεγονός και "επιτίθονται" στο κανάλι για την απόφασή του, ακόμη κι αν αποφάσισαν να βγάλουν στη δημοσιότητα τις βαθμολογίες τους αναλυτικά, ώστε να μη μπαίνουν σκέψεις περί "μαγειρέματος" στο μυαλό των τηλεαθεατών.

Το ξέσπασμα της Μαριάντας Πιερίδη για το 4άρι της Ελλάδας στην Κύπρο στην Eurovision 2023

Την Δευτέρα 15/5, μάλιστα, το θέμα αυτό συζητήθηκε στον αέρα του Super Κατερίνα, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να παρομοιάζει τον μουσικό διαγωνισμό με φεστιβάλ πορνό, ενώ τη σκυτάλη πήρε και η Μαριάντα Πιερίδη, η οποία ξέσπασε για το 4άρι και εξήγησε πως μόνο ντροπή μπορεί να αισθάνεται.

«Λυπάμαι και ντρέπομαι για την επιτροπή που έδωσε το 4άρι στην Κύπρο. Κάποιους από τους ανθρώπους που είναι εκεί τους γνωρίζω και λυπάμαι πάρα πολύ. Μου λείπει ένας μουσικός από την επιτροπή μας, ο οποίος να γνωρίζει τα βασικά ή έστω να έχει μεγάλη εμπειρία στον χώρο. Ο τραγουδιστής της Κύπρου δεν ήταν κάποιος άπειρος, μιλάμε για έναν νεαρό ο οποίος έχει 100% το πακέτο, έχει φωνάρα και φοβερή σκηνική παρουσία», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.