Eurovision 2023: «Φιάσκο είναι, μας...» - Έντονη και φανερά ενοχλημένη η Χατζίδου με το περιστατικό στο αεροδρόμιο

Σχετικά με την επιστροφή του Victor Vernicos από το Λίβερπουλ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Eurovision 2023: «Φιάσκο είναι, μας...» - Έντονη και φανερά ενοχλημένη η Χατζίδου με το περιστατικό στο αεροδρόμιο

Λίγο μετά τον αποκλεισμό του Victor Vernicos από τον τελικό της Eurovision 2023 είδαμε την επιστροφή του νεαρού τραγουδιστή στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ελευθέριος Βενιζέλος (δείτε εδώ τις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους).

Στη συνέχεια, σχολιάστηκαν οι δηλώσεις του Victor από πολλά πάνελ και πολλές εκπομπές, με το Breakfast at star και την Ελένη Χατζίδου να σχολιάζουν τη Δευτέρα 15/5 την στάση του αλλά και τις δηλώσεις του.

Γενικότερα, η παρουσιάστρια αλλά και μέλη του πάνελ δεν σχολίασαν αρνητικά τον Vernicos, αλλά ένα άνθρωπο από τη δισκογραφική εταιρεία, που συνόδευε το παιδί, καθώς παρατηρήθηκε απαξίωση και μία άσχημη κίνηση προς δημοσιογράφο της εκπομπής.

Οι δηλώσεις της Ελένης Χατζίδου για το Victor Vernicos και την επιστροφή του

«Κάτι άλλο, που ειπώθηκε και δεν μου άρεσε καθόλου, είναι το μην ρωτάτε, που τους περίμενε να μιλήσουν στο μοναδικό κανάλι, που το στήριξε όλο αυτό κι έφυγαν από την πίσω πόρτα...

Απάντησε ο κύριος πάλι, μία φωνή ότι εσείς το δημιουργήσατε αυτό και είναι πράγματα που τα φτιάχνετε εσείς και μην λέτε το φιάσκο και όλα αυτά, που λέμε...Φιάσκο είναι! Μας απέφυγε!», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Χατζίδου.

Οι πρώτες δηλώσεις του Victor Vernicos μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας

«Νομίζω ότι ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο μίλησα μετά την εμφάνισή μου ήταν ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο σκηνοθέτης μας. Μόλις κατέβηκα από τη σκηνή όλοι ήταν χαρούμενοι, όσοι ήταν στα backstage, όλοι του BBC και όλοι, είδαν ότι τα έδωσα όλα, πόσο το χάρηκα, πόσο καλή ήταν η εμφάνισή μου. Ο πατέρας μου με στηρίζει πάρα πολύ, ήταν συνέχεια δίπλα μου.

Σίγουρα θα έρθουν πολλά τραγούδια. Συνεχίζω την πορεία μου στη μουσική, τα δίνω όλα όπως τα έδωσα και πάνω στη σκηνή της Eurovision. Mου αρέσει να μαθαίνω, να βάζω στόχους που δε θα είμαι σίγουρος ότι μπορώ να πετύχω γιατί έτσι μπορώ να μάθω και να εξελιχθώ. Αυτό κάνω και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.

Βάζω δύσκολα στον εαυτό μου αλλά νομίζω αυτό είναι και το point της ζωής για να εξελισσόμαστε. Δε θέλω να πάρω τίποτα, θέλω να μάθω για να μπορώ να δώσω. Η συμμετοχή μου στη Eurovision μου έμαθε πόσο όμορφος είναι ο κόσμος. Μου άρεσε πάρα πολύ η εμπειρία, η συνεργασία μου με όλους. Ήταν πάρα πολύ όμορφα όλα. Οι αδερφές και τα ξαδέρφια μου και όλη η οικογένεια μου αλλά και όλοι της ΕΡΤ με στήριξαν πάρα πολύ, μέχρι κι από το BBC» πρόσθεσε ο Victor Vernicos, δείχνοντας πως ο αποκλεισμός του δεν τον επηρέασε ψυχολογικά και είναι έτοιμος για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα στον χώρο της μουσικής.