Έχουν τα ίδια μάτια & βλέμμα - ''Ραγίζουν'' καρδιές με την ανάρτηση της Φαμέλη για τη μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή

Με αφορμή της γιορτή για τις μαμάδες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ημέρα χαράς και έκφρασης συναισθημάτων ήταν η Κυριακή 14/5 με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, που έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται παγκόσμια σχεδόν εδώ και πολλά χρόνια (δείτε εδώ τις πιο συγκινητικές δημοσιεύσεις από τη showbiz).

Τα social media γέμισαν με ευχές και όμορφες αναρτήσεις, ωστόσο υπήρξαν και τα πιο συγκινητικά μηνύματα εκείνων, που δεν έχουν στη ζωή τις μητέρες τους, όμως δεν ξεχνάνε την αξία τους και τις μνημονεύουν με έναν δικό τους τρόπο.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία έχει χάσει τη μαμά της και δημοσίευσε μία παλιά φωτογραφία της, με την οποία θέλησε να δείξει, όχι μόνο πως δεν την ξεχνάει, αλλά πως για εκείνη θα είναι η πιο όμορφη μητέρα στον κόσμο!

Η ανάρτηση της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη για τη γιορτή της μητέρας

«Η πιο όμορφη όλων..Μαμά.», έγραψε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Η εξομολόγηση της ηθοποιού για το θάνατο της μητέρας της

«Σίγουρα μια τέτοια απώλεια, σου αλλάζει τη ζωή. Ήμουν 16,5 παιδί. Ευτυχώς ήμουν και τυχερή γιατί δεν ήμουν ακριβώς παιδί. Είχα και σχέση ερωτική. Θυμάμαι πολύ τις κουβέντες που κάναμε. Εγώ δεν έκρυψα ποτέ τίποτα από τους γονείς μου κι από τη μητέρα μου ειδικά που ήταν πιο κοντά μου.

Ας πούμε πήγαινα σε ένα πάρτι και θα γυρνούσα 7 η ώρα το πρωί, δεν θα της έλεγα ψέματα ποτέ ότι πήγα σε μια φίλη. Υπήρχε μια σχέση εμπιστοσύνης κι ειλικρίνειας».