Γιορτή της μητέρας: Κατακλυσμός στα social media - Οι συγκινητικές φωτογραφίες των διάσημων μαμάδων της εγχώριας showbiz

Η κάθε μία το γιόρτασε με τον δικό της μοναδικό τρόπο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιορτή της μητέρας: Κατακλυσμός στα social media - Οι συγκινητικές φωτογραφίες των διάσημων μαμάδων της εγχώριας showbiz

Χθες, Κυριακή 14/5, ήταν μία ιδιαίτερη ημέρα για πολλές από τις γυναίκες αυτού του κόσμου, κι αυτό γιατί ήταν η γιορτή της μητέρας. Τα social media, λοιπόν, κατακλύστηκαν από φωτογραφίες, αφιερώσεις και μηνύματα προς όλες τις μαμάδες διάσημες και μη, ενώ πολλές ήταν και οι μαμάδες οι οποίες θέλησαν να μιλήσουν για την μητρότητα και με τον τρόπο τους να ευχηθούν σε όλες όσες μπορούν να καταλάβουν το μεγαλείο που κρύβει αυτή η λέξη.

Κάποιες από τις μανούλες τις ελληνικής showbiz που ξεχώρισαν με τις αναρτήσεις τους στα προφίλ τους στο Instagram είναι η Μαρία Κορινθίου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σία Κοσιώνη, η Βάσω Λασκαράκη, η Νικολέττα Ράλλη, η Κατερίνα Τσάβαλου, η Μελίνα Μακρή, η Μαντώ Γαστεράτου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Λάουρα Νάργες και η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ας τις δούμε με την σειρά!

Οι αναρτήσεις των διάσημων μαμάδων για την γιορτή της μητέρας στα social media

Μαρία Κορινθίου

Διαβάστε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: «Μείνε δυνατή» - Η όλο νόημα ανάρτηση και τα δώρα του μεγάλου της γιου για την γιορτή της μητέρας

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

«Είναι που θες να πεις πολλά άλλα δεν θα το κάνεις..

Τα παιδιά όλου του κόσμου να τα προσέχουμε σα να είναι τα δικά μας.
Αυτή είναι η λύση στα πάντα.
Να δίνουμε την αγάπη μας χωρίς όρους,
και σε όλους».

Γιορτή της μητέρας Πηνελόπη Αναστασοπούλου
Instagram / Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Σία Κοσιώνη

«Χθες η μαμά έλειπε για δουλειά. Λίγο αφότου πήρα τις γλυκές ευχές μέσω FaceTime, πέρασα έξω από ένα παλιό βιβλιοπωλείο στην Πόλη και εντελώς τυχαία είδα μπροστά μου αυτό. Ρωτάω τον πωλητή: «Τι σημαίνει;» Μου λέει ότι είναι μια φράση από χαντίθ και λέει: «Ο παράδεισος είναι κάτω από τα πόδια των μητέρων». Μαγικό… Αλλά τι άλλο από μαγεία μπορεί να είναι η μητρότητα; Σε όλες τις γλώσσες, σε όλες τι θρησκείες, σε όλες τις κουλτούρες. Το φέρνω σπιτι μαζί με μένα για να θυμίζει πάντα τη μαγική στιγμή. Με μικρή καθυστέρηση, λοιπόν, χρόνια πολλά μανούλες!».

Γιορτή της μητέρας Σία Κοσιώνη
Instagram / Σία Κοσιώνη

Βάσω Λασκαράκη

Γιορτή της μητέρας Βάσω Λασκαράκη
Instagram / Βάσω Λασκαράκη

Νικολέττα Ράλλη

«Θέλω να γράψω «Χρόνια πολλά» για την Γιορτή της μητέρας και μου «κάνει» κάπως «λίγο» παρότι έχει μέσα το «πολλά»… Εγώ θα πω ένα μπράβο! Βασικά πολλά ΜΠΡΑΒΟ!!! Και εμένα μου το λέω… σχεδόν κάθε βράδυ, και σίγουρα το σκέφτομαι κάθε μέρα και για όλες εσάς! Όχι ΜΠΡΑΒΟ μας».

Διαβάστε επίσης: Γιορτάζει για πρώτη φορά: «Σε εσένα που έχασες το παιδί σου...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την μητρότητα

Γιορτή της μητέρας Νικολέττα Ράλλη
Instagram / Νικολέττα Ράλλη

Κατερίνα Τσάβαλου

«Ευχαριστώ Θεέ μου που με αξίωσες να γιορτάζω αυτή τη μέρα».

Γιορτή της μητέρας Κατερίνα Τσάβαλου
Instagram / Κατερίνα Τσάβαλου

Μελίνα Μακρή

«Αν δεν υπήρχες, δεν θα γιόρταζα ποτέ».

Γιορτή της μητέρας Μελίνα Μακρή
Instagram / Μελίνα Μακρή

Μαντώ Γαστεράτου

«Ο σπουδαιότερος ρόλος που είχα και θα έχω στην ζωή μου! ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ! Μανουλες όλου του κόσμου χρόνια μας πολλά! Είμαστε γενναίες, σπουδαίες και αξιολάτρευτες».

Γιορτή της μητέρας Μαντώ Γαστεράτου
Instagram / Μαντώ Γαστεράτου

Ντορέττα Παπαδημητρίου

«Τα παιδιά μου! Τα θαύματα μου! Η ζωή μου ! Μαμά…Μια τόσο μικρή λέξη, με τόσο μεγάλη σημασία που δεν ξέρω πώς να χωρέσω σε ένα κείμενο.. .Χρόνια πολλά στην μαμά μου ,την πιο δυνατή γυναίκα που ξέρω .

Στην αδερφή μου ,στην κολλητή μου .. Με συγκινούν καθημερινά με την αστείρευτη πηγή αγάπης που είναι για τα παιδιά τους. Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες .Της κοιλιάς ή της αγκαλιάς. Όσο κι αν μεγαλώνουν τα παιδιά μας ,θα είμαστε φωλιά αγάπης ,ασφάλειας κ φροντίδας ,όποτε την χρειάζονται. Πάντα κ για πάντα».

Διαβάστε επίσης: Χωμένος στην αγκαλιά της και εκείνη με την κοιλιά τούρλα - Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου για την Ελένη Μενεγάκη και την γιορτή της μητέρας

Γιορτή της μητέρας Ντορέττα Παπαδημητρίου
Instagram / Ντορέττα Παπαδημητρίου

Λάουρα Νάργες

«Η πρώτη μου επίσημη «γιορτή της μητέρας» και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες εκεί έξω».

Γιορτή της μητέρας Λάουρα Νάργες
Instagram / Λάουρα Νάργες

Νατάσα Θεοδωρίδου

Νατάσα θεοδωρίδου Γιορτή της μητέρας
Instagram / Νατάσα θεοδωρίδου