Σίσσυ Χρηστίδου: «Μείνε δυνατή» - Η όλο νόημα ανάρτηση και τα δώρα του μεγάλου της γιου για την γιορτή της μητέρας

Την γέμισε χαμόγελα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σίσσυ Χρηστίδου
Instagram / Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου παντρεύτηκε με τον Θοδωρή Μαραντίνη το 2009 και μαζί του απέκτησε δύο υπέροχα παιδιά, τον Φίλιππο Ραφαήλ και τον Μιχαήλ Άγγελο. Παρόλο που το ζευγάρι χώρισε το 2019 σοκάροντας την ελληνική showbiz και όχι μόνο, έθεσαν ως στόχο τους την προστασία των γιων τους, που είναι και η μεγαλύτερή τους προτεραιότητα.

Μπορεί αυτό το τελευταίο διάστημα να έχει "κλονιστεί", εξαιτίας της συνέντευξης που παραχώρησε ο τραγουδιστής προχωρώντας σε πολλές λεπτομέρειες για το διαζύγιο και την δικαστική τους διαμάχη, παρόλα αυτά η μητέρα των δύο αγοριών διατηρεί την ίδια στάση, σκεπτόμενη πάντα το καλύτερο για τα "μωρά" της.

Η τρυφερή ανάρτηση του γιου της Σίσσυς Χρηστίδου για την γιορτή της μητέρας

Κάτι, λοιπόν, που και οι δύο τηρούν όλα αυτά τα χρόνια, είναι να μη δείχνουν τα πρόσωπα των παιδιών τους στις κάμερες και στα social media, κρατώντας τα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως την Κυριακή 14/5, ο μεγάλος γιος της παρουσιάστριας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του στην αγκαλιά της μαμάς του για να της ευχηθεί για την γιορτή της μητέρας.

Πρόκειται για μία παλιά φωτογραφία, όπου εκείνος είναι πολύ μικρός ακόμα, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου είχε ακόμα καστανά τα μαλλιά της. «Σε αγαπώ από εδώ ως το άπειρο», έγραψε, μάλιστα, ο ίδιος και η περήφανη και συγκινημένη του μανούλα το έκανε repost στο δικό της προφίλ.

Διαβάστε επίσης: «Εγώ έχω τα παιδιά από Κυριακή μέχρι...» - Ο Θοδωρής Μαραντίνης "έσπασε" τη σιωπή του για την δικαστική διαμάχη με την Σίσσυ Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου γιος γιορτή της μητέρας

Η ίδια, βέβαια, στη συνέχεια προχώρησε και σε μία δεύτερη ανάρτηση, δείχνοντας τα δώρα που της έκανε ο γιος της και συνόδευσε την φωτογραφία της από ένα πολύ δυνατό και όμορφο μήνυμα και για την δική της μητέρα που δεν ζει πια.

«…εδώ στη γη αλλά και στον ουρανό ψηλά..

Να είμαστε δυνατές κορίτσια μου..
..γιατί στη ρίζα μας, αυτή είναι η μόνη δύναμη που υπάρχει.. η πρώτη, η πιο γενναία και η πιο αληθινή.
Η δύναμη που κάνει τα αδύνατα δυνατά και τα μικρά μεγάλα..
..και οποία άλλη δύναμη χρειαστούμε, από τη δύναμη της μάνας μας την αντλούμε..
Μείνε δυνατή..», έγραψε.

Η φωτογραφία από τον τάφο της δικής της μητέρας που είχε ανεβάσει λίγες μέρες πριν

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τα παιδιά της, που απέκτησε από το γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη, για να περάσει τις γιορτές του Πάσχα με την οικογένεια της.

Είναι το δεύτερο Πάσχα που περνάνε οικογενειακώς χωρίς την μητέρα της, η οποία έφυγε από την ζωή τον Φεβρουάριο του 2022 και είχε "τσακίσει" ψυχολογικά την παρουσιάστρια, καθώς της είχε μεγάλη αδυναμία - δείτε πως είχε ανακοινώσει την απώλεια της.

Φυσικά έχοντας φτάσει στην Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκε τον στο κοιμητήριο τον τάφο της μητέρας της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το μνήμα της, θέλοντας να ευχηθεί σε όλους "Καλή Ανάσταση".

Σίσσυ Χρηστίδου μητέρα θάνατος