Γιορτάζει για πρώτη φορά: «Σε εσένα που έχασες το παιδί σου...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την μητρότητα

Η τρυφερή φωτογραφία από τη στιγμή του θηλασμού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Αυτή η χρονιά είναι μία από αυτές που ανακοινώθηκαν μαζί πολλές εγκυμοσύνες και γέννες για τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, μάλιστα, είναι ένα από τα ζευγάρια που κράτησαν για πρώτη φορά στα χέρια τους τον γιο τους φέτος και έκτοτε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας (δείτε εδώ την αποκάλυψη για την βάφτιση του μπέμπη τους).

Αυτή, λοιπόν, είναι και η πρώτη φορά που η αγαπημένη παρουσιάστρια γιορτάζει κανονικά σήμερα, Κυριακή 14/5, που είναι η γιορτή της μητέρας. Γι' αυτό και δεν θα μπορούσε να μην προχωρήσει σε κάποια ανάρτηση, ώστε να μοιραστεί τις σκέψεις τις και τα συναισθήματά της για το ταξίδι της μητρότητας που βιώνει εδώ και λίγους μήνες.

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την γιορτή της μητέρας

Ανέβασε, έτσι, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες, μία από τον θηλασμό του παιδιού της, μία από την εγκυμοσύνη της και μία με την μητέρα της, και τις αφιέρωσε σε όλες τις γυναίκες που έγιναν μανάδες, που δυσκολεύτηκαν και μπορεί να τα κατάφεραν, αλλά μπορεί και όχι, σε όσες ταλαιπωρούνται, αλλά δεν έπαψαν να προσπαθούν και σε όσες "παλεύουν" μόνες τους.

«Σε εσένα που έγινες μαμά νωρίς.
Σε σένα που έγινες μαμά πιο μετά.
Σε εσένα που ακόμα παλεύεις να γίνεις μαμά.
Σε εσένα που το μεγαλώνεις με την ίδια αγάπη και ας μην το γέννησες.
Σε εσένα που δεν ξέρεις αν θα ακούσεις από το παιδί σου να σε φωνάζει «μαμά».
Σε εσένα που παλεύεις για την υγεία του με νύχια και με δόντια.
Σε εσένα που έγινες και μάνα και πατέρας μαζί.
Σε εσένα που το μεγαλώνεις μόνη σου και παλεύεις κάθε μέρα να του προσφέρεις τα πάντα.
Σε εσένα που έγινες ζεστή αγκαλιά για το παιδί μιας άλλης μάνας.
Σε εσένα που έγινες φως για να φωτίσεις το μονοπάτι του παιδιού σου.
Σε εσένα που έχασες το παιδί σου.
Σε εσένα που παλεύεις για την υγεία σου.
Σε εσένα που γέννησες με τις σειρήνες του πολέμου στα αυτιά σου.
Σε εσένα που δεν θα πάψεις να παλεύεις ποτέ για το παιδί σου.
Σε εσένα που δεν είσαι πια εδώ.

Χρόνια πολλά σε όλες σας.
Είστε όλες αξίες, μοναδικές και κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε καθημερινά. Ο αγώνας είναι μακρύς, αλλά εσύ κάθε μέρα και πιο δυνατή», έγραψε.

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της πριν μάθει ότι θα γίνει μαμά

Μαμά για πρώτη φορά έγινε πριν από περίπου 4 μήνες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Το ζευγάρι είναι φυσικά πανευτυχές και αναντίρρητα περνά την πιο όμορφη όμορφη περίοδο της ζωής του.

Η όμορφη παρουσιάστρια σχεδόν καθημερινά μοιράζεται φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ειδικά από την περίοδο της εγκυμοσύνης και έπειτα -δείτε εδώ πόσα κιλά έχει ήδη χάσει!

Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης 4/5, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει πέρυσι τέτοια μέρα, αποκαλύπτοντας πως ήταν έγκυος και δεν το γνώριζε τότε ακόμη!

undefined