Έστειλε τα πρώτα προσκλητήρια - Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για την βάφτιση του γιου της Σπυροπούλου & του Σταθοκωστόπουλου

Πότε με το καλό;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς πλέον είναι μανούλα και έχει αφοσιωθεί πλήρως στον γιο της και καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ενώ περιμένει να τον δει να βαφτίζεται.

Σχετικά με αυτό, μάλιστα, την Κυριακή 14/5 έγινε μία αποκάλυψη στον αέρα του ALPHA και συγκεκριμένα στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται. Η Ναταλία Γερμανού εξήγησε πως έχει λάβει το πρώιμο προσκλητήριο για το μυστήριο, στο οποίο αναγράφονται πολλές από τις λεπτομέρειες και τις προθέσεις του ζευγαριού.

Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για την βάφτιση του γιου της Σπυροπούλου και του Σταθοκωστόπουλου

Αργότερα, βέβαια, θα σταλεί και το κανονικό προσκλητήριο, ωστόσο αυτό που επιβεβαίωσε η παρουσιάστρια είναι το γεγονός ότι θα παραστεί και θα ζήσει μαζί με την συνάδελφό της την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, δίνοντας τέλος με αυτόν τον τρόπο στις φήμες που ήθελαν τις δυο τους να βρίσκονται σε μία κόντρα. Σύμφωνα, επίσης, με τις δηλώσει της ίδιας, η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Σεπτέμβρη (δείτε εδώ την ακριβή ημερομηνία και το όνομα που θα πάρει ο μπέμπης).

Διαβάστε επίσης: «Πραγματικά με το ζόρι σε αναγνώρισα» - Θύελλα αντιδράσεων με τις selfies που ανέβασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Με το τεστ εγκυμοσύνης στο χέρι: Η τρυφερή ανάρτησή της για τον μπέμπη της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέχρι να κάνει το μεγάλο comeback στα τηλεοπτικά, καθώς ανακοίνωσε, πως κάτι ετοιμάζει (δείτε εδώ) κάνει γνωστό ό,τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή κυρίως μέσα από το λογαριασμό, που διατηρεί στα socia media!

Η καθημερινότητά της είναι γεγονός, πως έχει αλλάξει από την ημέρα, που πήρε την απόφαση να γίνει μανούλα και να φέρει στον κόσμο τον πρώτο της γιο, ο οποίος της έχει πάρει ομολογουμένως τα μυαλά.

Το τελευταίο μάλιστα story, που έκανε η Σπυροπούλου είναι αφιερωμένο σε εκείνον και πιο αναλυτικά, αποφάσισε να δημοσιεύσει την Παρασκευή 12/5 το τεστ εγκυμοσύνης, εκείνο δηλαδή που της έκανε και επίσημα γνωστό, πως θα γίνει μαμά!

«12/5/22. Το θαύμα μου», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Σπυροπούλου - τεστ εγκυμοσύνης