«Πραγματικά με το ζόρι σε αναγνώρισα» - Θύελλα αντιδράσεων με τις selfies που ανέβασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Οι followers της θεώρησαν πως το πρόσωπό της είναι διαφορετικό!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@konstantinaspyropoulou
Instagram/@konstantinaspyropoulou

Δεν είναι λίγες οι φορές που μια ανάρτησή της στα social media έχει ξεσηκώσει ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι από τις επώνυμες που θέλει και μοιράζεται την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, παρά το γεγονός πως δέχεται σχεδόν συνεχώς επιθέσεις από ψεύτικα προφίλ και ανθρώπους που δεν την ξέρουν στο ελάχιστον. Μερικές φορές που ξεπερνιούνται τα όρια που έχει θέσει η ίδια βέβαια, απαντά (δείτε εδώ τι είχε γράψει κάτω από ένα σχόλιο που την πρόσβαλε δημόσια).

Παρ' όλα αυτά δεν σταματά να είναι ενεργή στα media και πιο συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, ακόμα μια ανάρτησή της συγκέντρωσε πολυποίκιλα σχόλια.

Η νέα ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Αυτή την φορά οι followers της καταπιάστηκαν με τα φίλτρα ομορφιάς που θέλησε η ίδια να βάλει σε φωτογραφίες της και που χρησιμοποιεί το 99,9% στις περισσότερες φωτογραφίες που αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Instagram/@konstantinaspyropoulou

«Με το μαλακό το φίλτρο», «Φουλ φίλτρο», «Να σου πω την αλήθεια από το όνομα στο προφίλ σε κατάλαβα. Έχεις υπερβολικό φίλτρο», ήταν κάποια σχόλια που γράφτηκαν και μπορεί κάποιος να βρει κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτησή της ενώ υπήρχαν και followers που εξέφρασαν με πιο ευγενικό τρόπο την δυσαρέσκειά τους:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φίλτρα instagram
Instagram/@konstantinaspyropoulou

«Πραγματικά με το ζόρι σε αναγνώρισα.. Είσαι μια κούκλα δεν έχει ανάγκη τα φίλτρα αγάπη μου ή τόσο βαρύ βάψιμο».

Σπυροπούλου βρίσιμο

Όπως και να έχει, η παρουσιάστρια για ακόμα μια φορά δεν έδωσε λαβή για σχόλια, αφού δεν απάντησε σε κανένα από τα προσβλητικά σχόλια που δέχτηκε ενώ για χιλιοστή φορά έδειξε πόσο ακομπλεξάριστη είναι κρατώντας τα στο προφίλ της ενώ οι περισσότερες διάσημες τα σβήνουν!