''Έσκασαν'' τα ευχάριστα - Έγκυος στο πρώτο της παιδί πολύ γνωστή ποινικολόγος

Με το καλό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δικηγορικό Γραφείο Γιάννα Παναγοπούλου - Facebook
Δικηγορικό Γραφείο Γιάννα Παναγοπούλου - Facebook

Θα μπορούσαμε να πούμε με βεβαιότητα, πως ένα από τα πιο ευχάριστα θέματα, που μπορεί να γράψει και να μιλήσει κανείς είναι αυτό το εγκυμοσύνης μιας γυναίκας και ο ερχομός ενός νέου πλάσματος στη ζωή!

Τελευταία μάλιστα η ελληνική showbiz έχει κατακλυστεί από σχετικές ειδήσεις, από γεννητούρια και βαφτίσια με όμορφα μωρά και ευτυχισμένους γονείς, που καμαρώνουν τα παιδάκια τους να μεγαλώνουν (δείτε εδώ τι συμβαίνει με τα βαφτίσια του γιου της Σπυροπούλου).

Θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα γνωστή ποινικολόγος

Πρόσφατα έγινε γνωστή άλλη μία εγκυμοσύνη, καθώς γνωστή ποινικολόγος, που παντρεύτηκε το 2019 θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Ο λόγος για την Γιάννα Παναγοπούλου, η οποία μαζί με τον διαιτητή της FIFA, Γιάννη Σταυρίδη περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι!

Ποιος ποδοσφαιριστής θα γίνει μπαμπάς για 2η φορά;

Δίχως τέλος είναι αυτό το διάστημα οι εγκυμοσύνες που σκάνε τόσο στην εγχώρια όσο και στην ξένη showbiz. Μετά την είδηση πως ένας πασίγνωστος ηθοποιός θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς (δείτε εδώ ποιος), ακόμα ένας επίσης πολύ διάσημος ποδοσφαιριστής περιμένει παιδί.

Ο λόγος για τον Νεϊμάρ και τη σύντροφό του, Μπρούνα Μπιανκάρντι οι οποίοι και περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη έναν γιο, τον 11χρονο Ντέιβι Λούκα από την πρώην σύντροφό του, Καρολίνα Ντάντας.

Η καλλονή σύντροφος του Νεϊμάρ έκανε γνωστή την εν λόγω ευχάριστη είδηση μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η 29χρονη Μπρούνα Μπιανκάρντι δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν την φουσκωμένη της κοιλίτσα και τον Νεϊμάρ να την αγκαλιάζει.

«Ονειρευόμαστε τη ζωή σου, σχεδιάζουμε την άφιξή σου και γνωρίζοντας ότι είσαι εδώ για να ολοκληρώσεις την αγάπη μας κάνει τις μέρες μας πολύ πιο ευτυχισμένες.

Θα φτάσεις σε μια όμορφη οικογένεια, με αδερφό, παππούδες, θείες και θείες που ήδη σε αγαπούν τόσο πολύ!

Έλα σύντομα γιε μου, σε περιμένουμε! Πριν σε σχηματίσω στη μήτρα, σε διάλεξα. πριν γεννηθείς, σε ξεχώρισα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής η αγαπημένη του Νεϊμάρ.