Μπέτυ Μαγγίρα: «Δεν πηγαίνουμε ενδοκαναλικά! Κοιτάμε να...» - Η απάντησή της σε ερώτηση για την Ελένη Τσολάκη

«Είχα συζητήσει με τον κ. Λάτσιο, μιλήσαμε κι αφότου έφυγε και...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μπέτυ Μαγγίρα: «Δεν πηγαίνουμε ενδοκαναλικά! Κοιτάμε να...» - Η απάντησή της σε ερώτηση για την Ελένη Τσολάκη

Η Μπέττυ Μαγγίρα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και μίλησε για όλους και για όλα! Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του OPEN δεν δίστασε να αναφερθεί στον Γιάννη Λάτσιο που αποχώρησε πρόσφατα από το κανάλι (δείτε εδώ την ανακοίνωση του σταθμού), στην Ελένη Τσολάκη, εξίσου παρουσιάστρια του ίδιου καναλιού στην πρωινή ζώνη του ΣΚ, αλλά και στο τι μέλλει γενέσθαι με την δική της εκπομπή από του χρόνου...

Οι δηλώσεις της Μπέτυ Μαγγίρα

Αρχικά, όσον αφορά το κορμί της σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το πως διατηρεί τις αναλογίες της απάντησε: «Το να τρώω και να παραμένω αδύνατη είναι θέλημα Θεού».

Στη συνέχεια μίλησε για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από τον σταθμό αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα αναλυτικά με το κανάλι. Οι ανακατατάξεις φέρνουν μια μικρή αναστάτωση αλλά όπως ξέρουμε συνεχίζουμε κανονικά. Τώρα τις λεπτομέρειες θα τις δούμε. Κάτσε να δούμε τι θα γίνει. Είχα συζητήσει με τον κ. Λάτσιο, μιλήσαμε κι αφότου έφυγε και τώρα με τα νέα δεδομένα να δούμε πως θα προχωρήσουμε».

Σε ερώτηση για την Ελένη Τσολάκη: «Όπως με ρώτησαν κι άλλοι συνάδελφοί σας, δεν πηγαίνουμε ενδοκαναλικά ο ένας στην εκπομπή του άλλου. Κοιτάμε να πηγαίνουμε στα άλλα κανάλια για να έρχονται και άνθρωποι από τα άλλα κανάλια σε εμάς»

Ενώ όσον αφορά την πρόταση που δέχθηκε για το Shopping Star κι όχι μόνο: «Το έχω πει ξανά ότι δεν αφορά κανένα το αν κάποιος μου προτείνει κάτι. Είμαι επαγγελματίας κι είναι λογικό να δέχομαι προτάσεις. Από εκεί και πέρα αν αποδεχτώ κι αν απορρίψω είναι δικό μου θέμα και με τον εκάστοτε που μου κάνει την πρόταση. Προς το παρόν βρίσκομαι στην πρωινή ζώνη. Κούτσου κούτσου θα φτάσουμε και στην βραδινή».