«Το λιμάνι της το βρήκε...» - Ξεκαθάρισε ο Δέδες για τις φήμες που τον θέλουν να περιμένει παιδί με την Μακρυπούλια

«Γελάς, διασκεδάζεις γιατί είναι πάρα πολύ μακριά από την πραγματικότητα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το λιμάνι της το βρήκε...» - Ξεκαθάρισε ο Δέδες για τις φήμες που τον θέλουν να περιμένει παιδί με την Μακρυπούλια

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show του ΑΝΤ1, βρέθηκε ο οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες που φέτος βλέπουμε να κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο μέσα από την εκπομπή Ζήσε αλλιώς, που παρουσιάζει η Σοφία Αλιμπέρτη στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Μεταξύ άλλων, ωστόσο, μίλησε και για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σε σχέση με την Ζέτα Μακρυπούλια και μάλιστα να περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Οι σχέσεις του Δέδε με την Μακρυπούλια

«Είναι πάρα πολύ καλή μου φίλη η Ζέτα. Το λιμάνι της το βρήκε φιλικά. Μακάρι να ήταν ένα το εξώφυλλο. Γελάμε. Υπάρχουν δύο πράγματα να κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις. Γελάς, διασκεδάζεις γιατί είναι πάρα πολύ μακριά από την πραγματικότητα, προφανώς γιατί είμαστε χρόνια φίλοι και το δεύτερο είναι που λές “το τύπωσαν; το έβαλαν εξώφυλλο;”. Με πήρε πολύς κόσμος. Αν το σκεφτείς ήρεμα εντάξει με την Ζέτα μιλάς έχεις σχέσεις. Μπορεί να γίνει κάτι ποιο σοβαρό;» ξεκαθάρισε ο Κωνσταντίνος Δέδες.

Δείτε επίσης: «Πρώτη φορά το λέω! Μεταξύ εμού και της Ζέτας...» - Η αποκάλυψη του Χρήστου Λούλη για την Μακρυπούλια

Τα πρώτα του βήματα

«Άνοιξα πριν 17-18 χρόνια στο Μαρκόπουλο μία σούπερ ντούπερ κλινική. Πήρα δάνειο, να τα λέμε κι αυτά. Δεν πουλήσαμε 5 ελιές. Οπότε ανοίγω εγώ 2 μήνες δεν μπήκε κανένας. Ούτε ένας. Μπήκε μια φορά ένας, εγώ ήμουν με ένα 20ευρω στην τσέπη. Χάρηκα εγώ ότι κάτι θα πάρουμε... και μου πούλησε ένα ημερολόγιο. Κι εγώ επειδή ήμουν ακόμα στο ξεκίνημα, ψάρι, το αγόρασα κι έμεινα με 10 ευρώ.

Τον τρίτο μήνα που ο μπαμπάς μου μού πλήρωσε τα δύο πρώτα ενοίκια, μου λέει: "αγάπη μου, έκανες μία επένδυση εγώ είναι το τελευταίο ενοίκιο που σου δίνω δεν σου δίνω άλλο". Τον τρίτο μήνα λοιπόν είμαστε μαζεμένοι με παρέα άλλα 9 άτομα στις Σέρρες και λένε θα πάρουμε λαχείο. Εγώ δεν πιστεύω καθόλου σε αυτά. Μου λένε "έλα μη μας το χαλάς¨". Οπότε παίρνω εγώ ένα και ήμουν ο μόνος που κέρδισα. Κέρδισα 450 ευρώ, 400 ήταν το ενοίκιό μου και πλήρωσα τον Σεπτέμβριο. Οπότε ήταν γραφτό να μην το κλείσω το ιατρείο. Ήταν γραφτό να μην το κλείσω. Ο πρώτος πελάτης ήταν ο κύριος Νίκος Λάπας», αποκάλυψε.