«Ο Victor πήγε με το σπαθί του στην Eurovision! Πρέπει να έχεις...» - Η απάντηση της Μαρίνας Βερνίκου στα αιχμηρά σχόλια της Δρούτσα

«Είναι ένα ευαίσθητο παιδί και θέλει προσοχή στα σχόλια που κάνει ο καθένας»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Στην εκπομπή Breakfast @ Star και στην Ξανθίππη Βουτσαλά μίλησε το πρωί της Τρίτης 16/5 η Μαρίνα Βερνίκου, λίγες ώρες μετά την επιστροφή του ανιψιού της, Victor Vernicos στην Ελλάδα (δείτε εδώ τις πρώτες του δηλώσεις για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από την Eurovision 2023).

Η Μαρίνα Βερνίκος, την ίδια στιγμή μάλιστα, αναφέρθηκε και στα άκρως αιχμηρά σχόλια της Εύης Δρούτσα για τον 16χρονο τραγουδιστή και εκπρόσωπο της χώρα μας.

Τα σχόλια της Μαρίνας Βερνίκος για τον Victor και την Εύη Δρούτσα

«Μίλησα με την ξαδέλφη μου και της είπα ότι είμαι πολύ περήφανη για τον Βίκτωρα. Είναι τεράστια επιτυχία που σε αυτή την ηλικία που έφτασε να εκπροσωπήσει μία ολόκληρη χώρα στη Eurovision. Η μητέρα του είναι το ίδιο υπερήφανη για τον γιο της. Έχει όλη τη ζωή μπροστά του και το μέλλον θα είναι όλο και πιο λαμπρό», είπε αρχικά.

Αναφορικά με τα σχόλια της Εύης Δρούτσα για τον Victor: «Ο καθένας έχει την άποψή του και καθενός η άποψη είναι σεβαστή. Απλά θα πω ότι πρέπει να έχεις μία πορεία για να φτάσεις μέχρι τη Eurovision. Δεν μπορεί να φτάσει ο καθένας, επειδή έχει κάποιο επώνυμο. Ο Βίκτωρας δεν πέρασε στη Eurovision λόγω του επωνύμου του, ψηφίστηκε και από το κοινό και από την ΕΡΤ και πήγε εκεί με το σπαθί του. Είναι κατά την άποψή μου άδικη δήλωση αλλά σεβαστή αν μη τι άλλο. Είναι ένα ευαίσθητο παιδί και θέλει προσοχή στα σχόλια που κάνει ο καθένας, γιατί είναι σε μια τρυφερή ηλικία και μπορεί να φέρουν άσχημες εξελίξεις τα κακά σχόλια».

Τι είχε πει η Εύα Δρούτσα για τον Victor Vernicos;

«Τι πράγμα είναι αυτό το μπούτι; Γιατί πρέπει να δω αυτό το μπούτι του κοτόπουλου; Τι λέει, πες μου; Καταλαβαίνεις τι λέει; Έχει μια τόση σιγουριά ότι βγαίνει και είναι καταπληκτικός αλλά είναι πάρα πολύ μικρός για να το αντιμετωπίσει αυτό. Εμείς φταίμε όμως που βγάζουμε έναν με άγνοια. Γιατί; Τώρα όλα τα 16χρονα θα θέλουν να πάνε εκεί τα τραγούδια τους. Είναι λάθος μας αυτό το πράγμα! Είναι λάθος μας! Είναι λάθος μας. Βρήκαμε τώρα επειδή τον λένε Βερνίκο… Και τι με νοιάζει εμένα; Επειδή είναι από την οικογένεια Βερνίκου, πρέπει να βγει να τραγουδήσει χωρίς να ρωτήσει κάποιον; Το τραγούδι δεν έχει μελωδία. Ένα παιδί που χτυπιέται είναι, δεν άκουσα μελωδία», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή Super Κατερίνα.