Survivor All Star: «Δεν έχετε δει...» - Οι δηλώσεις της Ρίας Κολοβού για Βασάλο και Κατσούλη

«Γι' αυτό και μάλλον δεν ψηφίζεται»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Δεν έχετε δει...» - Οι δηλώσεις της Ρίας Κολοβού για Βασάλο και Κατσούλη

Η Ρία Κολοβού μια εβδομάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star και συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης 16/5 βρέθηκε καλεσμένη στον αέρα της εκπομπής Πρωινό μας και μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα έλυσε on air μια παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ αυτής και του δημοσιογράφου της εκπομπής, Νίκου Παρτσώλη, αλλά σχολίασε ταυτόχρονα και τους συμπαίκτες της και τον τρόπο που συμπεριφέρονταν πίσω και μπροστά από τις κάμερες.

Οι δηλώσει της Ρίας Κολοβού

Στην αρχή της συνέντευξης απευθύνθηκε στο Νίκο Παρτσώλη για κάποια πράγματα που είχε πει εκείνος για εκείνη κατά την διάρκεια που βρισκόταν στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος είχε συγκρίνει έναν καυγά που είχε Ρία με τον Τάκη Καραγκούνια, με ένα περιστατικό που είχε συμβεί το 2019 που ήταν πάλι στο Survivor η Ρία.

Η πρώην παίκτρια εξέφρασε την στεναχώρια της για τα όσα ειπώθηκαν και το θέμα έληξε:

«Η αλήθεια είναι ότι με όλο το σεβασμό βγαίνοντας από το παιχνίδι άκουσα ότι τοποθετήθηκες λίγο άδικα για εμένα. Τι σας ενόχλησε και με κατηγορήσατε; Ένα γεγονός που έγινε το 2019 δεν είχε καμία σχέση με το συμβάν που έγινε φέτος. Ήταν άτοπο να συγκρίνουμε τα δυο αυτά γεγονότα αλλά είναι όλα καλά, εντάξει», είπε και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν έχω δει κανένα επεισόδιο και δεν ξέρω αν θέλω να δω, δεν θέλω να τα δω, ούτε στο προηγούμενο τα είχα δει. Σίγουρα δεν μπορείτε να τα δείτε όλα, είναι πάρα πολλά. Δεν έχετε δει αφιερώσεις που έχουν παίξει μέσα κι όχι έξω, στον μπαμπάκα μου οπότε θέλω να το πω αυτό πριν ξεκινήσω. Θεωρώ ότι δεν φάνηκε η Ρία αρκετά όπως είναι.

Ο κόσμος θεωρώ πως έχει δει κι έχει καταλάβει πως είμαι εγώ. Ήμουν απόλυτα ο εαυτός μου από την στιγμή που μπήκα μέχρι την στιγμή που βγήκα».

Η Ρία σχολιάζει τους παίκτες του Survivor All Star

«Να ξεκινήσω με τον Νίκο Μπάρτζη, μπορεί κι εγώ στην αρχή να μην είχα την καλύτερη γνώμη για το Νίκο αλλά από ότι κατάλαβα μετέπειτα που κάναμε παρέα κιόλας είναι ένα παιδί που ότι έχει να σου πει θα στο πει μπροστά σου.

Έχουν ακουστεί πολλά για τον Ηλία Μπόγδανο. Να είμαι ειλικρινής αυτό με το χαρτάκι το μάθαμε όταν ήρθε στο συμβούλιο ο Ατζούν. Εγώ θεωρώ ότι έπρεπε να βγει και να το πει αλλά δεν μπορώ να κρίνω εγώ αυτή του την πράξη. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω, δεν γνωρίζαμε για το χαρτάκι αυτό. Είναι ένα πολύ ευχάριστο παιδί, όταν πήγε στην κόκκινη ομάδα θεωρώ πως λίγο απομακρύνθηκε.

Όσον αφορά τον Βασάλο βγήκα έξω και άκουσα ότι τα σχόλιά του είναι λίγο αιχμηρά. Εγώ αυτό δεν το αντιλήφθηκα μέσα στο παιχνίδι μπροστά μας ήταν οκ γι' αυτό και μάλλον δεν ψηφίζεται.

Ο Σάκης Κατσούλης δεν μπορώ να καταλάβω αν θέλει να κρατήσει χαμηλό προφίλ ή αν είναι όντως τόσο χαμηλών τόνων παιδί».

Η φωτογραφία με το κινητό

Στη συνέχεια η Ρία μίλησε για την φωτογραφία που κυκλοφόρησε και την έδειχνε να κρατάει κινητό (δείτε την εδώ) δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Όταν βγήκα έξω η αδερφή μου μου μετέφερε τα γεγονότα. Ουδέποτε έχω πάρει κινητό. Στην φωτογραφία είναι η ρεπόρτερ μας. Πηγαίνοντας ένα ταξίδι βγαίνει φωτογραφία η ρεπόρτερ και μου έδωσαν να δω την φωτογραφία. Τα παιδιά μέσα είναι επαγγελματίες δεν θα έκαναν κάτι για να εκτεθούν».