Σάλος με το νέο σκάνδαλο του Survivor All Star - Αυτή είναι η φωτογραφία που "καίει" την Ρία Κολοβού για χρήση κινητού

Νέα αποβολή από το παιχνίδι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάλος με το νέο σκάνδαλο του Survivor All Star - Αυτή είναι η φωτογραφία που

Στο χθεσινό 30/4 επεισόδιο του Survivor All Star Κόκκινοι και Μπλε μονομάχησαν στον στίβο μάχης για το πρώτο μεγάλο έπαθλο! Οι Μπλε ήταν εκείνοι λοιπόν που κέρδισαν και ετοίμασαν τα σακίδια τους με προορισμό το Λονδίνο, όπου παρακολούθησαν τον αγώνα της Χαλ, της ποδοσφαιρικής ομάδας που ανήκει στον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Βέβαια, δεν έκαναν μόνο αυτό! Περπάτησαν στους δρόμους του Λονδίνου, διασκέδασαν, ενώ τα "έσπασαν" και σε νυχτερινό κέντρο με χορό και ποτό. Το φαγητό επίσης δεν έλειψε - δείτε εδώ όλα τα βίντεο!

Στον ποδοσφαιρικό αγώνα ωστόσο, προκλήθηκε σάλος με την Ρία Κολοβού! Οι χρήστες του twitter εντόπισαν ένα στιγμιότυπο το οποίο έδειχνε καθαρά πως η παίκτρια παραβίασε έναν σημαντικό κανόνα, τον κανόνα εκείνο της χρήσης κινητού τηλεφώνου.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η Ρία φαίνεται πίσω από συμπαίκτρια της να κοιτάει το κινητό και εννοείται πως οι τηλεθεατές πήραν "φωτιά".

Δείτε επίσης: «Είναι βλ@μα το πεκινουά» - Έξαλλοι όλοι στο twitter με την Χρυσαειδή

Αυτή είναι η φωτογραφία που "καίει" την Ρία Κολοβού στο Survivor All Star

Σκάνδαλο και με το Βασάλο που συνευρέθηκε ερωτικά με παίκτρια στο party της ένωσης

Έχουμε δει φιλιά μέχρι στιγμής στον Άγιο Δομίνικο από τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα και ενώ όλοι περίμεναν πως τα πρόσωπα που θα έβλεπαν σε πιο τρυφερές στιγμές είναι ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ως το μοναδικό ζευγάρι του Survivor All Star, φαίνεται πως άλλοι τους έχουν κλέψει τη δόξα.

Εδώ και μέρες ακούγεται πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι σε σχέση με την Σταυρούλα Χρυσαειδή και υπάρχει και παίκτης που βγήκε από το ριάλιτι και το επιβεβαίωσε, όπως και τον χωρισμό του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ωστόσο το μεσημέρι του Σαββάτου 29/4 "έσκασε" βόμβα από τον Χάρη Λεμπιδάκη στο Καλύτερα Δε Γίνεται, καθώς ο ίδιος αποκάλυψε πως ο personal trainer συνευρέθηκε ερωτικά με παίκτρια στο party της ένωσης, αλλά μετά από αυτό η οποιαδήποτε σχέση τους τελείωσε.

Διαβάστε επίσης: Βασάλος και Σταυρούλα αγκαλιά - Διέρρευσε φωτογραφία από την παραλία του Survivor All Star

«Στο κομμάτι το ερωτικό η κατάσταση έχει ξεφύγει. Πολλοί έχουν κάνει κάτι με κάποιους και θα σας δώσω σήμερα ένα spoiler ότι τη βραδιά της ένωσης, που είχαμε και το γλέντι και είχαν ντυθεί και είχαν κάνει μπάνιο, υπήρχε ένα ζευγάρι, που πραγματικά επειδή γούσταρε ο ένας τον άλλο από την αρχή που μπήκανε μέσα, έβγαλε το άχτι του. Πέρασε καλά, το ευχαριστήθηκαν και από την άλλη μέρα είναι σαν να είπαν ότι "έγινε, το θέλαμε, τελείωσε".

Ο ένας είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Και τον αναφέρω τον Κωνσταντίνο, γιατί όταν θα βγει θα δει όλα τα αποσπάσματα, επειδή είναι ελεύθερος, αν ήταν σε σχέση δεν θα έμπαινε στην διαδικασία ούτε να φωτογραφήσω ούτε τίποτα. Είναι πολλά από αυτά που η παραγωγή θα μπορούσε να βγάλει και δεν τα βγάζει, να θίξει πράγματα και καταστάσεις. Είναι παιδική χαρά εκεί, ό,τι θέλουν κάνουν, κυριολεκτικά και μεταφορικά», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης: «Ήταν ο τρόπος που βρήκε για να ξεσκεπάσει τη σχέση τους» - Το σχέδιο της Μελίνας Μεταξά για Βασάλο & Σταυρούλα