Survivor All Star highlights 30/4: Η ανακοίνωση του Ατζούν για την απώλεια του Λιανού - Τα κλάματα του Κατσούλη

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 30/4: Η ανακοίνωση του Ατζούν για την απώλεια του Λιανού - Τα κλάματα του Κατσούλη

Το Survivor All Star επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ με ένα νέο γεμάτο ίντριγκες και εντάσεις επεισόδιο. Παρακολουθήσαμε λοιπόν, τον πρώτο αγώνα για την ασυλία της εβδομάδας.

Τα 30/4 highlights του Survivor All Star

Καταρρακωμένοι οι Διάσημοι

Όλοι οι παίκτες μετά το τέλος του τελευταίου συμβουλίου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και την αποχώρηση της Εύη Σαλταφερίδου (δείτε εδώ τι της ψιθύρισε ο Καραγκούνιας) έχουν πέσει ψυχολογικά.

Σύμφωνα με την ομάδα της Fitness coach, η αποχώρηση της ήταν άδικη και ότι έπρεπε άλλοι να φύγουν και όχι η ίδια. Βέβαια, μέσα σε όλο αυτό ξεκίνησε και μια έντονη λογομαχία μεταξύ των Σταυρούλα, Τάκη και Στέλλα, που η πρώτη π΄θστευε ότι ο κόσμος έπρεπε να ψηφίσει την Σαλταφερίδου.

Μια άποψη που ο Καραγκούνιας και η Ανδρεάδου δεν στήριξαν, διότι σύμφωνα με αυτούς, δεν είναι καθαρά αγωνιστικό το παιχνίδι και έχει άποψη και το τηλεοπτικό κοινό, στην τελική απόφαση.

Τ.Κ: «Είπες χθες ότι έφυγε η Εύη και μένουν άλλοι που δεν αξίζουν να είναι εδώ. Αυτό το κρίνει ο κόσμος, ποιοι αξίζουν και ποιοι δεν αξίζουν. Αλήθεια και γω πιστεύω ότι κάποιοι αγωνιστικά που είναι πολύ καλοί φεύγουν. Αν το εννοείς αγωνιστικά, ναι. Όμως ακούγεται περίεργο γιατί ο κόσμος είναι πο ψηφίζει και δίνει χρήματα για να μείνουν κάποιοι εδώ».

Σ.Χ: «Εντάξει, ρε παιδί, μου δεν μπορώ να έχω και γω την δική μου κριτική; Ο κόσμος μπορεί να ψηφίζει όποιον θέλει και να αγαπάει όποιον θέλει. Είναι όμως η δική μου κρίση».

Τ.Κ: «Τι εννοείς Σταυρούλα μου; Ότι είναι άδικο που παραμένω εγώ ή η Μελίνα ή ο Μαρτίκας ή δεν ξέρω ποιος άλλος; Είναι άδικη η κρίση του κόσμου; Καλά θα κάνεις, Σταυρούλα μου, να προσέχεις γιατί πλησιάζει ο καιρός που θα βγεις καιε σύ κάποια στιγμή υποψήφια και τον θες τον κόσμο μαζί σου».

«Το έκανε και σε εμένα, αλλά δεν...» - Το κάρφωμα του Γιώργου Ασημακόπουλου στον Μαρτίκα

Από την αρχή, το κλίμα στην κοινή καλύβα των δύο ομάδων ήταν βαρύ και δεν "μιλιόταν" κανένας τους.

Βέβαια, υπήρχαν μερικοί, που δεν στεναχωρήθηκαν και τόσο. Μέσα σε αυτούς, ήταν και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, που με το "καλησπέρα σας" έριξε τα "καρφιά" του στον Σπύρο Μαρτίκα, για τα "μαγειρέματα" των ψήφων, που κάνει.

Διαβάστε επίσης: Χαρούμενη και άκρως μαυρισμένη - Φωτογραφίες από την επιστροφή της Εύης Σαλταφερίδου στην Ελλάδα μετά το Survivor all star

«Για τον Νίκο Μπάρτζη λένε, αλλά την μελισσούλα των Σπύρο Μαρτίκα δεν ασχολούνται. Τα λουλουδάκια των μπλέ, πάει στα λουλουδάκια των κόκκινων. Μεταφέρει πληροφορίες, για τί είναι πολύ καλός σε αυτά, όπως είχε κάνει και σε εμένα, αλλά δεν έπιασε. Ήξερε οτι στο κοινό η Εύη μπορεί να είναι πιο αδύναμη στο κοινό και το έστησε από εδώ και από εκεί και βγήκε η Εύη και έφυγε η Εύη», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Αυτή η κατάρα που...» - Η εξομολόγηση του φαρμακοποιού για το παιχνίδι

Ο κλοιός στενεύει για όλους, αλλά ο Σπύρος Μαρτίκας πιστεύει το αντίθετο.

Ο φαρμακοποιός, λοιπόν, φανερά επηρεασμένος από την τελευταία αποχώρηση μίλησε για την "κατάρα", που υπάρχει στο Survivor all star, αλλά και την απογοήτευση οπυ έχει, καθώς δεν ήταν αυτά που έφυγε.

«Κάποιοι ήλπιζαν στην κατάρα που μαστίζει το Survivor για να αποχωρήσω. Κάποιοι ήλπιζαν ότι στον τελευταίο αγώνα, όποιος φέρει το δεκάρι και είναι υποψήφιος, ή κερδηθεί ο αγώνας αυτός από την ομάδα που έχει τον υποψήφιο, αυτός ο υποψήφιος αποχωρεί. Αυτή είναι η κατάρα που μαστίζει χρόνια το Survivor. Πολλοί ήλπιζαν σε αυτή την κατάρα για να αποχωρήσω. Εγώ ήλπιζα για ένατη φορά στην αγάπη του κόσμου, στην στήριξή του, στην αλήθεια του», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Εκτός Survivor all star ο Γιώργος Λιανός - Πήρε την θέση του ο Ατζούν

Στο χθεσινό επεισόδιο λίγο πριν ξεκινήσουν το αγώνισμα, ο Ατζούν εμφανίστηκε μπροστά στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και άρχισε με μια ενημέρωση για τον Γιώργο Λιανό, αλλά αποκάλυψε και το έπαθλο που θα πάρει η ομάδα που θα κερδίσει.

Τα μεγάλα έπαθλα ξεκίνησαν από χθες! Όπως σας είχαμε ενημερώσει μέρες πριν, οι ομάδα που θα κερδίσει θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για μία μοναδική εμπειρία, με τους αντιπάλους να φεύγουν με τα μούτρα κατεβασμένα.

Διαβάστε επίσης: Χώρισε πρώην πολυσυζητημένη παίκτρια του Survivor - Έπιασε τον σύντροφό της στα πράσα με άλλη!

Ο λόγος φυσικά... οικογενειακός!

«Καλώς ήρθατε στο παιχνίδι επάθλου! Το σημερινό έπαθλο είναι... αεροπλάνο... για το... Λονδίνο! Θα πάμε σε ένα εξαιρετικό εστιατόριο και σε ένα από τα καλύτερα κλαμπ του Λονδίνου. Θα σας πάω στο τελευταίο ματς της Hull City!», είπε ο Ατζούν.

Διαβάστε επίσης: Survivor all star: «Είναι βλ@μα το πεκινουά» - Έξαλλοι οι τουιτεράδες με την Χρυσαειδή

Αυτή ομάδα κέρδισε και φεύγει για Λονδίνο

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και εμείς από νωρίς το πρωί σήμερα και επιβεβαιωνόμαστε για άλλη μια φορά, η ομάδα που κέρδισε και έφυγε για το Λονδίνο είναι οι Μπλέ!

To party στο Λονδίνο