Χαρούμενη και άκρως μαυρισμένη - Φωτογραφίες από την επιστροφή της Εύης Σαλταφερίδου στην Ελλάδα μετά το Survivor all star

Πανέμορφη!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Η Εύη Σαλταφερίδου ήταν αυτή που αποχώρησε αυτή την εβδομάδα από το Survivor all star, μετά από 4,5 μήνες παραμονής της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Αφού έδωσε την πρώτη της συνέντευξη, όπως ήταν προγραμματισμένη (δείτε εδώ τα λόγια της) ετοίμαστε τα πράγματα της και πέταξε, πίσω στην Ελλάδα.

Η Fitness Coach, που δεν δίστασε να αναφερθεί στα όσα συνέβησαν στην παραλία του Άγιου Δομίνικου, γύρισε πίσω στην πατρίδα της, με ενα χαμόγελο και γεμάτη όρεξη να απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων που την περίμεναν έξω από το αεροδρόμιο, Ελευθέριος Βενιζέλος.

Φωτογραφίες από την επιστροφή της Εύης Σαλταφερίδου μετά την αποχώρηση της από το Survivor all star

Επέστρεψε η Σαλταφερίδου από το Survivor all star
(ndp)

Επέστρεψε η Σαλταφερίδου από το Survivor all star
(ndp)

Η πρώτη ανάρτηση της Εύης Σαλταφερίδου μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

Η Εύη Σαλταφερίδου είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor All Star ακριβώς μετά το party της ένωσης (στο οποίο υπάρχει ένα ζευγάρι που συνευρέθηκε ερωτικά) και ακόμα δεν έχει φτάσει στην Ελλάδα. Πήρε όμως το κινητό της στα χέρια της σήμερα, Κυριακή 30/4 και έκανε τα πρώτα της story μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πρώτη της σκέψη ήταν πως δεν της άρεσε που επέστρεψε στην κανονικότητα, η οποία είναι με ένα κινητό στο χέρι λόγω δουλειάς, αλλά και της ανάγκης για επικοινωνία με τα οικεία της πρόσωπα, ωστόσο στην πορεία εξήγησε πως έχει πολλά να πει μόλις φτάσει στην Αθήνα, με το κοινό της να κάνει τις δικές του υποθέσεις.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη! Τι ψιθύρισε ο Καραγκούνιας στο αυτί της Εύης Σαλταφερίδου λίγο πριν αποχωρήσει

«Μετά από τέσσερις μήνες πήρα το κινητό μου και εγώ στο χέρι μου. Καθόλου δε μου αρέσει που πήρα το κινητό να ξέρετε. Είναι πάρα πολύ ωραία χωρίς τηλέφωνο τέσσερις μήνες, αλλά τουλάχιστον επικοινωνώ με τους δικούς μου, με εσάς. Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα πολύ ωραία μηνύματα που μου έχετε στείλει και για αυτά που δεν είναι ωραία. Δεν πειράζει. Νομίζω ότι έχουμε πολλά να πούμε τώρα που θα γυρίσω. Θα τα πούμε πολύ σύντομα. Φιλάκια πολλά», είπε χαρακτηριστικά.