Super Κατερίνα: Χαμός με το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε για την Μαρία Καρρά - Παρενέβη ο δικηγόρος της

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Super Κατερίνα: Χαμός με το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε για την Μαρία Καρρά - Παρενέβη ο δικηγόρος της

Χαμό προκάλεσε το πρωί της Τρίτης 16/5 ένα δημοσίευμα για την χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, που προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα, με αποτέλεσμα μάλιστα να ξεσπάσει τόσο η Κατερίνα Καινούργιου, όσο κι ο δικηγόρος της.

Χαμός με το δημοσίευμα για την Μαρία Καρρά

Συγκεκριμένα, γνωστό περιοδικό έγραψε πως η Μαρία Καρρά (που πρόσφατα έλαβε εξώδικο) είναι ξανά ερωτευμένη, πως περνά μια πολύ όμορφη περίοδο και πως ζει με τον νέο της σύντροφο στο Μαϊάμι.

Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά, ο γνωστός ποινικολόγος και συνήγορός της, Θεόδωρος Μαντάς, βγήκε ζωντανά στην πρωινή εκπομπή, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα σχετικά δημοσιεύματα που θέλουν την Μαρία Καρρά να έχει προχωρήσει στην ζωή της.

«Με βούλευμα που έχω στα χέρια μου, η Μαρία Καρρά είναι μόνιμη κάτοικος Μονακού», ανέφερε στο τέλος.

Το ξέσπασμα της Καινούργιου με αφορμή το δημοσίευμα για την Μαρία Καρρά

Μάλιστα, με αφορμή τα ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφορεί το συγκεκριμένο περιοδικό, η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε ένα απίστευτα έντονο ξέσπασμα, μιας και όπως τόνισε, κάθε εβδομάδα διαβάζει πως είτε είναι έγκυος, είτε έχασε παιδί, είτε έχει νέο σύντροφο.

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως δεν θέλει στην εκπομπή της να ξανά παίξει το συγκεκριμένο περιοδικό.

«Να σου πω κάτι; Στο συγκεκριμένο περιοδικό εγώ κάθε βδομάδα είμαι έγκυος, κάθε βδομάδα χάνω ένα παιδί, κάθε βδομάδα έχω 100 εραστές, όπως και για όλους μου τους συνεργάτες. Ο Ανδρέας πεθαίνει κάθε βδομάδα, ο ένας είναι έτσι και ο άλλος αλλιώς. Επειδή το ανέφερες, θα ήθελα αυτό το περιοδικό να μην ξαναναφερθεί στη δική μου εκπομπή.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, εφόσον το είπε το εν λόγω έντυπο, άρα δεν ισχύει. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε το θέμα, σου λέω εγώ ότι δεν ισχύει.

Δεν έχει να κάνει με την κυρία Καρρά, δε τη γνωρίζω ούτως ή άλλως. Απλά, επειδή κάθε βδομάδα περνάω από ένα περίπτερο και το βλέπω ακόμα και σε κομμωτήρια, εκνευρίζομαι γιατί βλέπω αίσχη στα πρωτοσέλιδα. Όχι μόνο για μένα αλλά για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή. Το θεωρώ ανήθικο να παίζει σε οποιαδήποτε εκπομπή» ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια.