Άρχισε να γελάει όταν ρωτήθηκε για την Γιώργο Λιάγκα - Η αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στις τηλεοπτικές κάμερες

Συνεχίζεται η μεταξύ τους "κόντρα"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άρχισε να γελάει όταν ρωτήθηκε για την Γιώργο Λιάγκα - Η αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στις τηλεοπτικές κάμερες

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at star μίλησε το πρωί της Τρίτης 16/5 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με αφορμή τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες μεταξύ εκείνου και του Γιώργου Λιάγκα.

Ο δεύτερος συγκεκριμένα απάντησε πρόσφατα στα σχόλια που έκανε ο παρουσιαστής του The 2night show αναφορικά με την πολυσυζητημένη συνέντευξη στον Θοδωρή Μαραντίνη και την δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου.

«Το πρόβλημά μου είναι, ότι είναι πολύ στενάχωρο δύο νέα παιδιά ,σκεφτείτε αυτά τα δύο νέα παιδιά, που βλέπουν τα παιδιά τους, που ανοίγουν στο διαδίκτυο, πατάνε.... Πιστεύω ότι πολλές φορές τα πράγματα μπορούν να οδηγηθούν στα δικαστήρια σε ένα ζευγάρι, γιατί πιστεύουν ότι δε μπορούν να βρουν άκρη, πιστεύουν ότι ο καθένας έχει δίκιο. Αν γίνεται αυτό να διαφυλαχτεί, από παντού, λόγω των παιδιών από όλους μας, επειδή είναι δύο πολύ όμορφα παιδιά, που έκαναν μια πολύ ωραία οικογένεια...», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μεταξύ άλλων (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας είχε δώσει την απάντηση μέσα από την εκπομπή του, τονίζοντας: «Λυπάμαι που δεν πήρα και την άδειά του να κάνω συνέντευξη. Επίσης να σας πω ότι ενημέρωσα προσωπικά και τη Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνέντευξη αυτή. Την πήρα τηλέφωνο και της είπα “Σίσσυ αύριο θα έρθει ο Θοδωρής”. Τι να μου πει η γυναίκα;» (δείτε εδώ ολόκληρο το απόσπασμα).

Η αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα

Ο Γρηγόρης λοιπόν, στην ερώτηση των ρεπόρτερ «Θα θέλαμε μία δήλωση από εσάς για όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με το θέμα του Θοδωρή Μαραντίνη», απάντησε χαμογελώντας: «Σας φιλώ! Είμαι πάρα πολύ κουρασμένος, πάω να κοιμηθώ».